U ovogodišnjim ljetnim praznicima posebno su mogli uživati koprivnički mališani. U suradnji Zajednice sportskih udruga grada Koprivnice i konjičkog kluba Koprivnica održan je tečaj jahanja koji se provodio u Koprivnici na vanjskim prostorima bazena „Cerine“.

Završnica ljetnog tečaja priređena je 26.08.2015. u Peterancu na radnom poligonu Konjičkog kluba Koprivnica. Napredni članovi škole jahanja Konjičkog kluba Koprivnica pod vodstvom iskusnog trenera konjaništva Zlatka Kavura prikazali su prisutnima  vještine i elemente dresurnog  jahanja. Nakon demonstracije jahačih vještina iskusnih članova kluba, polaznici tečaja iskušali su svoje stečeno znanje na kojem su marljivo radili tokom lipnja, srpnja i kolovoza 2015.g. Tečaj se provodio svakog ponedjeljka, srijede i petka u terminu od 10-12 sati. Zaključno, tokom cijelog ljeta odrađeno je 32 dana tečaja, a od 22 upisana, 20 polaznika uspješno je savladalo tehniku jahanja i vođenja konja.

Djeca su zasluženo nagrađena diplomama koje su im uručili predstavnici Zajednice sportskih udruga grada Koprivnice; potpredsjednik g. Stanislav Lovković i tajnik g. Miroslav Posavec.