Iza nas je još jedan memorijalni košarkaški turnir „Goran Plavec“, koji nam je, u dva dana, ponudio puno dobre i kvalitetne košarke, izjednačenih utakmica i ugodnog druženja. Pokrovitelj turnira bio je Grad Koprivnica, a organizator Košarkaški klub „Koprivnica“. Na turniru su kao i prošlih godina sudjelovalo oko stotinu učesnika.Ove godine 10.jubilarni memorijalni turnir Goran Plavec igrao se u kategorijama juniora i kadeta. Bili su tu gosti iz Slovenije i Mađarske, te ekipe iz Zagreba ,Čakovca, Križevca, i Koprivnice.

U finalu kadetskog dijela turnira sastale su se ekipe KK KOPRIVNICA i KK RADNIK iz KRIŽEVACA. Zasluženo je prvo mjesto osvojila ekipa KK KOPRIVNICE koja je na cijelom turniru pokazala najviše.

U juniorskom dijelu turnira, gdje su ekipe igrale sistemom svaki sa svakim,najviše je pokazala ekipa TRIGLAV iz KRANJA i zasluženo osvojila prvo mjesto.

Na utakmicama smo vidjeli mnoštvo talentiranih i kvalitetnih košarkaša i teško se bilo odlučiti tko je od njih najviše pokazao na ovogodišnjem memorijalu GPlavec. Ipak za nijansu bolji od svih bio je talentirani košarkaš KK „TRIGLAVA“ ,SMREKAR koji je proglašen najboljim igračem turnira u juniorskoj konkurenciji,a košarkaš KK „KOPRIVNICA“ , ADI STAJKU je proglašen najboljim igračem turnira ZA KADETE.

Najbolji strijelac turnira u juniorskoj konkurenciji sa postignutih 63 koševa u 3 utakmice bio je VITO POROBIĆ koji je igrao za ekipu KK KOPRIVNICE,a u kadetskoj konkorenciji najbolji strijelac je bio SEBASTIJAN ORAK koji je igrao za ekipu RADNIKA iz KRIŽEVACA.

U kadetskom dijelu turnira ekipa KK „MEĐIMURJE“ pobjedom protiv KK „TRIGLAV“ osvojio je treće mjesto.

Na kraju turnira podjeljene su i nagrade za najbolju petorku u obije konkurencije,pa su tako nagrade za najbolju petorku kadetskog dijela dobili LONČARIĆ i TETEC IZ KK KOPRIVNICE,PUŠKAR I SANTO IZ RADNIKA i ČAJIĆ IZ KK MEĐIMURJA,a u junorskoj konkurenciji nagrade za najbolju petorku su dobili ŽAJA I VRDOLJAK IZ KK KOPRIVNICA,LOTRIČ I COPOT IZ KK TRIGLAV I ESKUDT IZ KK KAPOSVAR.

Sjećanje na Gorana Plavca započelo je, kao i svake godine polaganjem vijenca na njegov grob u Križevcima. Delegacija koprivničkih košarkaša zajedno sa delegacijom križevačkih košarkaša na taj način prisjetila se svojeg poginulog kolege.

Turnir je otvorio predsjednik košarkaškog kluba Koprivnica gosp.Dražen Jalšovec i Miroslav Posavec tajnik zajednice sportskih udruga grada Koprivnice, a nagrade  najboljim pojedincima i pobjedničkim ekipama na kraju turnira uručio je predsjednik košarkaškog kluba Koprivnica gosp.Dražen Jalšovec i dopredsjednik Košarkaškog saveza Koprivničko-križevačke županije, gosp.Danijel Crnjak

Na memorijalnoj utakmici skupili su se Goranovi suigrači iz Križevaca i Koprivnice koji su već sakupili dosta godina i nešto prekomjernih kilograma težine, no pokazali su u jednoj zanimljivoj utakmici da još uvijek volje i znaju igrati košarku.

Bilten, rezultati i ostale informacije o turniru