Prošle subote 27.1.2018, na koprivničkom klizalištu održan je sedmi po redu turnir hokeja na ledu pod nazivom „Ledeni pak 2018“ u organizaciji Inline hokej kluba Koprivnica i u spomen na koprivničkog hokejaša Igora Galkina. Sudjelovalo je šest klubova, a utakmice su odigrane po principu svaki sa svakim

Tturnir su osvojili hokejaši KHL Varaždin čime su potvrdili prošlogodišnji naslov, drugo mjesto osvojili su KHL Komarci iz Vukovara, treće KHL Kune iz Osijeka, a koprivnički hokejaši ponovno su četvrti. Na petom mjestu su atraktivne hokejašice hokejaškog kluba HK Siscia iz Siska dok su na šestom mjesto IHK Veprovi iz Križevca.

Varaždinski hokejaši pobijedili su sve četiri utakmice i zasluženo stali na tron.

Konačni poredak:

  1. KHL VARAŽDIN
  2. KHL Komarci
  3. KHL KUNE
  4. IHK KOPRIVNICA
  5. HK SISCIA
  6. IHK VEPROVI

Za najbolje igrače turnira proglašeni su igrači KLH Kuna koji su pehar za treće osvojeno mjesto poklonili igračicama HK Siscija jer su im pomagale posuđujući Kunama svoje igračice.

Odigrano je ukupno 15 utakmica, svaki klub sa svakim, postignuto je sedamdesetak golova.

Najinteresantniji i najljepši dio turnira bila je utakmica polaznika ovogodišnje škole hokeja. Mali hokejaši u regularnom dijelu međusobnog dvoboja žutih protiv plavih završili su pobjedom plavih s neznatnom prednosti. U nastavku utakmice „svi protiv trenera“, voditelji D. Peti, D. Lugomer i T. Turk nisu se uspjeli uspješno suprotstaviti uzavrelim školarcima.

Turnir je odigran pod pokroviteljstvom Hrvatskog saveza hokeja na ledu.

Organizator „IHK Koprivnica“ zahvaljuje se svima koji su pomogli da se održi ovaj turnir: Podravka d.d., Caffe bar STARS 2002, Grad Koprivnica, Zajednica športskih udruga Grada Koprivnice, Zajednica sportova Koprivničko-križevačke županije, Robi, 99 Racing school, Prediktta, Kremenko i Jagić iz Poljanca, te Koprivnička kovačnica.