Još jedan uspješan natjecateljski vikend je iza hrvača Podravke. Točnije njih devetoro pod vodstvom trenera Renata Begovića i Ivana Lončarića od 19. do 21. svibnja boravili su u Češkoj, mjestu Kladnu gdje se je održavao vrlo jak Međunarodni turnir “Lidice OPEN 2017”. Turniru se odazvalo ukupno 350 natjecatelja, 40 klubova iz osam europskih zemalja, Češke, Danske, Hrvatske, Norveške, Njemačke, Poljske, Rusije i Slovačke, a hrvalo se grčko-rimskim načinom i to za uzraste mlađih dječaka (2004.-2005.) i mlađih dječaka početnika (2006.-2007.). U uzrastu mlađih dječaka početnika Podrakvu su predstavljala četvorica hrvača. Prva mjesta osvojili su Ivan Čordaš u kategoriji do 47 kilograma i Luka Galić u kategoriji do 57 kilograma. Ivan je nanizao četiri vrlo uvjerljive pobjede dok je Luki prvo mjesto pripalo pobijedivši u dvije borbe. S tri pobjede i dva poraza, Petar Sočev  u kategoriji je do 43 kilograma osvojio treće mjesto. Dva poraza doživio je Viktor Srpak pa je ostao bez plasmana u kategoriji do 35 kilograma, U uzrasnoj kategoriji mlađih dječaka također bile su dvije zlatne medalje. Zlatni, bio je Patrik Raknić u kategoriji do 35 kilograma. Do prvog mjesta došao je kroz četiri pobjede. Čak pet borbi i pet pobjeda nanizao je Josip Benko koji je također bio prvi u kategoriji do 57 kilograma. Korak do medalje bio je i Ivan Adžaga, no tri pobjede i tri poraza ovaj puta nisu bile dovoljne za postolje. Na kraju Ivan je završio na četvrom mjestu. Borna Ljubić u kategoriji do 35 kilograma pobjedio je u jednoj borbi, no kasnija dva poraza onemogučila su mu da dođe do postolja. S dvije izgubljene borbe Filip Zadravec u kategoriji do 57 kilograma ostao je bez plasmana. U ekipnom plasmanu klubova i samo sa devet hrvača, Podravka je zauzela deseto mjesto od prijavljenih četrdeset klubova.

Prema riječima trenera koji su vodili hrvače u Češkoj, konkurencija, kvaliteta, organizacija, smještaj i hrana bili su na zavidnom nivou, a i hrvanje i borbenost koju su pokazali «mali podravkaši» bila je zavidnom nivou.

Uz jak turnir koji se je održavao u dva dana, te na kraju i dalek put ipak je bio i iskorišten u potpunosti. Hrvači i vodstvo posjetili su spomen mjesto Lidice, prekrasni grad Prag, a na putu prema Podravini bilo je i neizostavno stajanje u Excalibur, zabavnom parku na granici između Austrije i Češke.

Sve u svemu uz odlične rezultate bio je ovo još jedan uzbudljiv sportsko-turistički vikend.