12.02.2014. Badmintonski klub Koprivnica

U nedjelju 09.02.2014.godine, pomladak BK Koprivnica nastupio je na turniru Zagrebačke badmintonske lige koji se održao u centru ‘Turbo Limač’ na Zagrebačkom velesajmu.

BK Koprivnica je nastupio sa pet predstavnika, u konkurenciji dječaka 5-6 razredi nastupio je Artur Samardžić, u konkurenciji djevojčice 7-8 razredi nastupila je Lucija Frančić, a u konkurenciji dječaka 7-8 razredi imali smo čak 3 predstavnika: Leon Bedeković Arnaut, Jan Barić i Sven Frančić.

Najbolji rezultat ostvario je Artur te u konkurenciji 15 igrača osvojio 5. mjesto. Odlična je bila i Lucija koja je na kraju osvojila 8.mjesto, ali uz mogući puno bolji plasman budući da je u kvalifikacijskoj grupi dva meča izgubila na dva poena razlike (22:24, 20:22).

Odlični su bili i dečki i u velikoj konkurenciji od dvadeset i jednog igrača osvojili deseto (Leon), dvanaesto (Jan) i šesnaesto mjesto (Sven).

Dosad najbrojniji nastup podmladka BK Koprivnica bio je uspješan, a s iskustvom koje stječu i upornošću, nadamo se da još bolji rezultati neće izostati.