Dana 4.11.2017.g. u Koprivnici u organizaciji ŠPK ”Koprivnica” održano je međunarodno plesno natjecanje u standardnim i latinsko-američkim plesovima za ”Trofej Grada Koprivnici” i PILOT PROJEKT, natjecanje pojedinaca, parova i grupa. Natjecatelje je pozdravio zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije g.Ratimir Ljubić  i pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Koprivnice  Darko Ledinski.

Na natjecanju je nastupilo 55 plesnih parova  u standardnim i latinsko-američkim plesovima iz 4 država (RH, Slovenije, BiH, Mađarske) iz 22  kluba a sudilo je 6 sudaca. U natjecanju PILOT PROJEKTA nastupilo je 70 plesača.

Pobjednik ”Trofeja grada Koprivnice” u obje plesne discipline je  plesni par  Vedran Sraga-Paula Hude, u kategoriji ”odrasli A”  iz ŠPK ”Zagreb” iz Zagreba.

David Ljevar-Aurora Ježovita u kategoriji ”mlađa mladež” iz ŠPK ”Petrinia” iz Petrinje osvojili su prvo mjesto i zlatne medalje u standardnim plesovima.

Na natjecanju u PILOT PROJEKTU bili su i plesača  ŠPK ”Koprivnica” njih 6 u pojedinačnim nastupima u standardnim i latinsko-američkim plesovima.

U  pojedinačnim nastupima u Pilot projektu osvojili su 3 bronce, 21 srebrnu i 10 zlatnih oznaka medalje i diplome.

Boje ŠPK ”Koprivnica” u plesu branile su Mihaela Matijević, Matea Kolarić, Kristina Cvitić, Nika Barić, Franka Žufika  i Paula Škrobar koje su zadovoljne osvojenim i postignutim rezultatima.

Kristina Cvitić osvojila j e 6 zlatnih i jednu srebrnu oznaku medalje.

Slijedeće natjecanje je u Sisku 18.11.2017.u organizaciji ŠPK ”TOP-STEP” Sisak.