U 17. kolu A-2 lige Koprivnica je teže od očekivanog pobjedila solidnu ekipu Vindi iz Varaždina, kadetkinje su s lakoćom u zadnjoj utakmici prvenstva pobijedile Brege, a djevojčice su bile mnogo bolje od ekipe DHP&G iz Drnja.

Uoči A-2 utakmice igračice Koprivnice imale su dva tjedna prorijeđenih treninga zbog nedostatka termina u dvorani i nadoknade zaostalih utakmica mlađih kategorija, ali trebalo je opravdati ulogu favorita obzirom na ishode prethodnih utakmica ovih ekipa. Gošće su očekivano agresivno krenule u utakmicu te s tri trice ostvarile osjetniju prednost. Koprivničanke su se tek nakon prvog poluvremena prestale diviti svojim protivnicama i krenule igrati s boljim pristupom, što je na kraju rezultiralo pobjedom.

Unatoč prilično lošem napadačkom učinku cijele ekipe, Iva Ilić je postigla 25 poena, dok joj se u ključnim trenucima pridružila i Lucija Begić koja je utakmicu završila s 11 poena.

Pred ovom ekipom je najvažniji period sezone za koji se treba adekvatno pripremiti kroz potrebnu kvantitetu i kvalitetu treninga. Sljedeći vikend slijede dva gostovanja – A2 utakmica u Slavonskom Brodu, te Z18 utakmica u Čakovcu.

Ekipa kadetkinja je imala relativno lagan posao na domaćem parketu. Nakon dobre i važne pobjede u srijedu protiv Čakovca kada je riješena svaka dilema oko pobjednika regionalne lige, domaće igračice su bile dobro raspoložene. Sve su igrale i poentirale. Izmjene su bile kao u hokeju, cijele petorke odjednom. Bez obzira na protivnika, pridržavalo se obrambenih i napadačkih ciljeva. Utakmica je poslužila i mlađim igračicama kao proba za završnicu prvenstva Z-14. U ovoj zadnjoj utakmici sezone ekipi se ponovo priključila i Ira Kvakarić i bez obzira na dužu pauzu dobro odigrala – skakala u obrani i napadu te postigla 10 koševa. Standardno dobre bile su još Doris Hegedušić (6p), Valentina Šestak (14p), vrlo dobra Petra Mihalić (23p) i najbolja Viktoria (27p).

Iako se igra još jedno kolo ove lige, u kojem je Koprivnica slobodna, pobjednik ženske kadetske lige (do 16 godina) se zna – Koprivnica. ČESTITKE!

Djevojčice Koprivnice odigrale su utakmicu protiv ekipe DHP&G iz Drnja u kojoj su pokazale kvalitetu više. U ovoj utakmici stavljen je imperativ na napredak mlađih i neiskusnijih igračica, pa su polovicu utakmice igrale mlađe djevojčice. Od najmlađih ponovno se najspremnijom pokazala Lucija Sabolić koja vidljivo napreduje iz utakmice u utakmicu. Kapetanica Doroteja Laljek je pokazala što na terenu znači dobar kapetan – sama je postigla 56 poena, ali je nesebično uporno dijelila lopte mlađim suigračicama iako one ponekad nisu uspjele realizirati pogodak. Kao i obično savršenu obranu je odigrala Matea Kapetanić uz postignutih 8 poena, a najpreciznija igračica sa 90% realizacije bila je Tea Kovačić sa postignutih 18 poena. imamo odlično 2003.godište a pojedinke treniraje već 5.godinu.

A-2 liga: ŽKK Koprivnica – ŽKK Vindi (VŽ)  53:52 (14:17,10:14,15:11,14:10)

Koprivnica: Lončarek 5, Markek, Bagarić, Čehok 5, Begić 11, Ilić 25, Mihalić 7, Šestak, Đukin, Hegedušić.
Vindi: Đurasek 9, Premuž 8, Petreković K. 10, Petreković M. 13, Štrocinger, Brezovec 12, Ivanković, Veseljak, Kereša, Kauzler.

Z-16 liga: ŽKK Koprivnica – ŽKK Bregi   116 : 31  (23:2,22:6,49:6,22:17)

Koprivnica: D.Laljek 7, V.Čehok 27, A.Gaži 4, D.Kovačić 4, V.Šestak 14, P.Mihalić 23, S.Delimar 8, I.Kvakarić 10 ,T.Baranašić 4, D.Hegedušić 6, J.Vrban 9
Bregi: K.Krstanović 2, P.Verjak, D.Džanko 4, L.Kovačić 6, M.Halavuk, A.Polančec, M.Vujčić 11, A.Krstanović 2, S.Glavinić, A.Lojnjak, L.Mlinarić 6, T.Ferenčak

Z-12 liga: ŽKK Koprivnica – ŽKK DHP&G   104:35   (32:4,16:9,25:10,31:12)

Koprivnica:  Laljek (cap) 56, Lončarek 2, Šerbetar 4, Škribanek, Granželić 6, Čavljak 4,     Kapetanić 8, Kovačevič, Kovačić 18, Kapusta, Sabolić 6
DHP&G:  Milić, Vidak- Peić, Kovačić 2, Rumek 7, Vida, pelak, Jakupec (cap) 17, Kolar, Golubić, Ledinski 5, Kalavarić, Preić 4