06.02.2018. godine je u Domu mladih  Koprivnica, u organizaciji Zajednice športskih udruga Grada Koprivnice održano Proglašenje najuspješnijih sportašica, sportaša i sportskih ekipa grada Koprivnice za 2017. godinu. Svečanosti su prisustvovali nominirane sportašice, sportaši i sportski djelatnici, predstavnici sportskih klubova članova Zajednice te veliki broj uvaženih gostiju.

Svečanost je pozdravnim govorom otvorila predsjednice Zajednice Jasmina Stričević, a potom je prisutne pozdravio i uputio čestitke sportašicama, sportašima i sportskim djelatnicima na postignutim rezultatima u protekloj godini i gradonačelnik Mišel Jakšić. Priznanja najuspješnijim sportašicama, sportašima i sportskim ekipama uručili su Jasmina Stričević, predsjednica Zajednice športskih udruga grada Koprivnice, predsjednik nadzornog odbora Zajednice Ivan Pal, gradonačelnik Mišel Jakšić i zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec.

Svojim glazbenim točkama prisutne su zabavili polaznici Umjetničke škole Fortunat Pintarić iz Koprivnice.

Najuspješnijom sportašicom u 2017. godini proglašena je Ivana Babić (Streljački športski klub Podravka), dok je nauspješniji sportaš Ivo Matić iz Auto i karting kluba Podravina.

Tandem seniora Športskog kuglačkog kluba Podravka proglašen je najuspješnijim sportskim parom grada Koprivnice u 2017. godini.

U kategorijama najuspješnija sportašica s invaliditetom i najuspješniji sportaš s invaliditetom proglašeni su Nataša Zamljačanec Plahinek i Vladimir Strmecki, oboje članovi Sportske udruge za pomoć osobama s intelektualnim poteškoćama Veliko srce.

Ujedno, Floorball ekipa Sportske udruge za osobe s intelektualnim poteškoćama Veliko srce proglašena je najuspješnijom sportskom ekipom osoba s invaliditetom u 2017. godini.

Ekipa Podravka-Vegeta Rukometnog kluba Podravka proglašena je najuspješnijom ženskom sportskom ekipom, a Prva seniorska ekipa Boks kluba David najuspješnijom muškom sportskom ekipom grada Koprivnice u 2017. godini.

U kategoriji perspektivne sportašice najuspješnijom je proglašena Lana Buhinjak, članica Športskog kuglačkog kluba Podravka. Najuspješniji perspektivni sportaš je Borna Lončarić, član Boks kluba David.

Perspektivnim sportskim parom proglašen je Twirling duet juniorki Twirling kluba Koprivnica.

Perspektivnom ženskom sportskom ekipom proglašena je kadteska ekipa Rukometnog kluba Podravka, dok je perspektivnom muškom sportskom ekipom proglašena juniorska ekipa Nogometnog kluba Slaven Belupo.

U kategoriji Iznimno postignuće u sportu u 2017. godini proglašeni su Leon Zelenko i Filip Hlevnjak, a zaslužnim sportskim djelatnikom proglašena je Ilinka Milas.

Popis svih nominiranih možete vidjeti ovdje.

Slike i video možete vidjeti ovdje te su iste objavljene u galeriji.