Kao što se i očekivalo, seniori Koprivnice poraženi su uvjerljivo od Radnika koji je tako ostao jedina neporažena momčad lige.Pristup naših košarkaša je bio dosta dobar ali ovaj puta je malo lopti prolazilo kroz Radnikov obruč. Ali je zato sa druge strane ekipa domaćina imala gotovo savršenu šutersku večer. Naravno, prednjačili su Svoboda i Braća Tomas ali su uz njih i ostali domaći igrači trpali i otvorene i šuteve preko ruke.Kada se tomu doda i lagana prevlast u skoku( Hekić), jasno je da nije moglo bolje završiti.Sledeće kolo u Koprivnicu dolazi Podravac  gdje će se tražiti i dalje dobar pristup igri  i više preciznosti pa bi onda i rezultat trebao biti puno bolji od ovog.

KK RADNIK : KK KOPRIVNICA99 : 65
Rezultat po četvrtinama: (28:12)(27:21)(24:8)(20:24) … više

Pobjeda momčadi Koprivnice nije dolazila u pitanje

Bez obzira na teži početak utakmice pobjeda momčadi Koprivnice nije dolazila u pitanje.Kadeti Koprivnice pobjedili su i u petoj utakmici lige i sada čekaju gostovanje, u zadnjem kolu prvog dijela prvenstva, u Virju i odluku koja momčad kreće u drugi dio prvenstva sa prvog mjesta.Kod Koprivnice standardno dobri Gerić,Žaja i Balaško,još uvijek bes ozljeđenog kapetana Vedriša,a kod Bjelovara bolji Vrdoljak i Porobić.

KK KOPRIVNICA : KK BJELOVAR84 : 63
Rezultat po četvrtinama: (16:12)(24:14)(24:22)(20:15) … više

Juniori Koprivnice potpuno su nadigrani od strane agresivne i kvalitetne ekipe Radnika

Juniori Koprivnice potpuno su nadigrani od strane agresivne i kvalitetne ekipe Radnika. Iako u sastavu nije bilo Kovačića, Vedriša i Puca, poraz nije trebao biti ovako visok. Razlog leži u tome što su igrači Radnika u svakom duelu bili daleko čvršći i agresivniji. Takođe, trkački su bili daleko jači a u skoku je potpunu prevagu za Radnik donosio dvometraš Vragović.

Sljedeći suparnik naših juniora je Virovitica gdje bi pitanje pobjednika trebalo biti otvoreno, naravno, pod uvjetom da se u sastav vrati kapetan Kovačić koji se oporavlja od prošlogodišnjeg puknuća ligamenata koljena.

KK RADNIK : KK KOPRIVNICA113 : 52
Rezultat po četvrtinama: (31:12)(35:19)(27:7)(20:14) … više