Seniori Koprivnice su očekivano visoko poraženi od vodeće ekipe lige. Protiv vodeće momčadi lige bolje se nije moglo u ovom sastavu.Treba jedino istaknuti napadački raspoloženog vezerana Paligača sa postignutih 28 poena,a kod domaćina odlično raspoložena četvorka Novak Matija,Kranjčec M.,Krajačić i Drk.

KK MEĐIMURJE : KK KOPRIVNICA108 : 68
Rezultat po četvrtinama: (34:12)(26:22)(27:14)(21:20) … više


 

Visoka pobjeda koprivničkih kadeta

Visoka i uvjerljiva pobjeda dominantnih Koprivničanaca protiv slabašnih Đurđevčana.Bio je to lakši trening za našu ekipu kojoj se jedino Odobašić pokušao ozbiljnije suprostaviti.Od domačih igrača prednjačili su atraktivni Vedriš sa bezbroj skokova, kontri i dva atraktivna zakucavanja te efikasni strijelci Žaja i Vrhovec.

KK Koprivnica : KK Mladost122 : 46
Rezultat po četvrtinama: (27:6)(36:9)(25:21)(34:10) … više


Juniori bolji od Radnika

Vrlo zanimljiva i borbena utakmica viđena je sinoć u Koprivnici. Došao je do sada neporaženi sastav lige i doživio prvi poraz. Domaći košarkaši velikom željom i zalaganjem lomili su protivnika i uspjeli ga slomiti u posljednjih par minuta utakmice.Nikoga ne treba posebno isticati , pobjedila je ekipa.

Jedina zamjerka je puno skokova u napadu protivnika i dosta promašenih zicera.Kod gostiju prednjačio je talentirani Beljo.

KK KOPRIVNICA : KK RADNIK85 : 78
Rezultat po četvrtinama: (18:21)(17:20)(26:18)(24:19) … više


 

Još jedna loša utakmica mlađih kadeta Koprivnice

Iako momčad Mladosti igra van konkurencije sa igračima 2-3 godine starijima od Koprivničanaca nema baš puno izgovora za beskrvnu igru,bez obrane,bez skoka,bez trčanja,bez želje da i protiv fizički jače momčadi pokažeš da znaš i hoćeš biti bolji koliko ti takav protivnik dopusti.S druge strane ta ista momčad Mladosti u svojoj dobnoj konkurenciji protiv momčadi kadeta Koprivnice izgubi 76 poena razlike.Kod domaćina odličan Pleško sa 42 poena,a kod  Koprivnice zakazala cijela momčad uz nekoliko bljeskova i lijepo odigranih akcija dok je već bilo kasno za bilo kakve promjene.

KK MLADOST : KK KOPRIVNICA82 : 33
Rezultat po četvrtinama: (17:7)(16:6)(23:12)(26:8) … više