U 4-tom kolu, prvenstvene A2 košarkaške lige sjever, sastali su  se u Koprivnici košarkaši Koprivnice i donedavni prvoligaš Križevci. Križevci su sada ekipa iz donjeg doma ligaške ljestvice i od ove sezone vodi ih koprivnički trener Boris Kapusta.

Kako ni Koprivnica ni Križevci u prva tri kola nisu osvajali pobjedničke bodove, svoju prvu pobjedu tražili su u ovom susretu.

Koprivnica je već ove sezone,  prije nekoliko tjedana, pobijedila Križevce u KUP natjecanju.   Križevčani imaju jako „tanku“ klupu rezervnih igrača i Koprivnica se sada na svom domaćem terenu imala više pravo nadati se pobjedi.

Današnja utakmica bila je borbena, dinamična i zanimljiva za gledatelje. Koprivnica je bolje ušla u utakmicu i povela, no Križevci su konstantnim pritiskom i snalažljivom igrom pod obručima stalno stizali rezultat. Antolić,Ivandić, Halusek predvodili su Koprivnicu i najviše doprinosili rezultatu svojom realizacijom i proigravanjima. Karakteristika igre u ovom dijelu je i mali broj osobnih grešaka.

Na kraju je prvo poluvrijeme završilo sa 10 koševa razlike za Koprivnicu.

U trečoj četvrtini u prve dvije minute Koprivnica je pojačala obranu i podigla razliku na 20 koševa.

Trener Kapusta  bio je prisiljen  i dalje igrati sa početnom petorkom  koja se sve teže nosila sa razigranim Koprivničanima.

Tako da je u petoj minuti treće četvrtina razlika podignuta na trideset koševa razlike.

Sa druge strane Trener  Čaldarević je  stalnim izmjenama održavao svježinu svoje ekipe i to se odražavalo na igru i rezultat.

Do kraja utakmice odnos snaga na terenu se nije mijenjao, rezultat se također nije mijenjao a treneri su iskoristili ovaj period igre da daju priliku za igru svim igračima.

Koprivnica je na kraju slavila sa 96:67

Kod Koprivnice su se istakli Halusek,Antolić i opet vrlo dobri Bajušić , a kod gostiju je dobro odigrao Prstec.

Iduće kolo Koprivnica će nove bodove tražiti u Đurđevcu protiv Mladosti.

KK KOPRIVNICA : KK KRIŽEVCI96 : 67
Rezultat po četvrtinama: (26:19)(18:15)(33:13)(19:20) … više


 

Loša igra, ali ipak pobjeda

Loše šutersko jutro, ali ipak pobjeda mlađih kadeta Koprivnice protiv slabih Bjelovarčana. Ekipa Koprivnice loše je odigrala utakmicu u Bjelovaru. Puno promašenih polaganje i polukontri i dosta mekana obrana protiv nekog jačeg protivnika rezultirala bi porazom. Kod domaćina bolji Lovrić P., a kod Koprivnice Petričević i Benotić.

KK BJELOVAR : KK KOPRIVNICA27 : 49
Rezultat po četvrtinama: (8:11)(2:16)(11:19)(6:3) … više


Visoka pobjeda kadeta Koprivnice

Još jedna visoka pobjeda kadeta Koprivnice. Kadeti Koprivnice još jednom su pokazali nadmoć nad većinom ekipa kadetske lige, ovaj puta je nastradala momčad Mladosti. Kod Mladosti bolji Horvat i Odobašić I., a kod Koprivnice Žaja, Balaško i Vrhovec.

KK MLADOST : KK KOPRIVNICA47 : 123
Rezultat po četvrtinama: (16:36)(6:31)(10:23)(15:33) … više