Vozači BK Rotor-a: Sandy Kovačević i Siniša Herman nastupili su u nedjelju 12.04.2015.. na službenom otvorenju mtb sezone na maratonu Kamenjak Rocky Trail 2015 koji se boduje za Kupu HR, a održan je u Premanturi kraj Pule u sklopu Kamenjak Rocky Trail festivala.

Bila je to dvodnevna poslastica za ljubitelje mtb vožnje. U subotu, prvoga dana, održana je međunarodna UCI utrka u XCO disciplini uz nastup najpoznatijih svjetskih vozača, među kojima je nastupio i jedan od najboljih mtb vozača na svijetu na svijetu, Jaroslav Kulhavy, pobjednik ovogodišnjeg Cape Epica.

Drugoga dana, u nedjelju, 12.4.2015., vozio se međunarodni XCM na kružnoj stazi od 22 km i to prema kategorijama 2 ili 3 kruga, što je donijelo posebnu draž za gledatelje jer su natjecatelji 2 puta prolazili kraj i kroz ciljnu ravninu.

Sandy Kovačević, u kategoriji sport, na stazi dužine 66 km, bio je odličan i osvojio 6. mjesto, dok je Siniša Herman, nastupio u kategoriji master 2, na stazi dužine 44 km i osvojio također odlično 6. mjesto.

Bio je ovo odličan početak za BK Rotor, te se očekuje dobar nastup na maratonu Koprivnici već za mjesec dana 10. svibnja.