Natjecatelji Streljačkog športskog kluba Podravka nastupili su na osječkoj streljani Pampas na II Grand Prix turniru u gađanju ISSF malokalibarskim oružjem.

U disciplini trostav 3×40 hitaca za seniorke Ivana Babić zauzela je četvrto mjesto sa rezultatom od 1143 kruga.

Luka Jambreuš po prvi puta nastupio je u disciplini trostava 3×40 hitaca za seniore te je sa 1093 otpucana kruga ostvario plasman na deveto mjesto.

U disciplini 60 hitaca ležeći za seniorke Ivana Babić otpucala je 612,4 kruga ostvarivši plasman na treće mjesto, dok je Luka Jambreuš u istoj disciplini za seniore otpucao 592,4 kruga plasiravši se na jedanaesto mjesto.

U disciplini malokalibarskog pištolja slobodnog izbora Marin Mlinarić otpucao je 473 kruga plasiravši se na deseto mjesto, a Bojan Kovačec je sa 415 otpucanih krugova ostvario plasman na jedanaesto mjesto.

Na osječkoj streljani Pampas održan je III ISSF turnir malokalibarskim oružjem.

U konkurenciji seniorki u disciplini trostava 3×40 hitaca Ivana Babić osvojila je prvo mjesto sa 1144 otpucana kruga, a prvo mjesto pripalo joj je i u disciplini 60 ležeći sa rezultatom od 617,1 kruga.

U konkurenciji seniora u disciplini pištolja slobodnog izbora nastupili su Marin Mlinarić i Bojan Kovačec. Rezultatom od 492 kruga Marin Mlinarić ostvario je plasman na jedanaesto mjesto, a Bojan Kovačec plasirao se na četrnaesto mjesto rezultatom od 439 krugova.

Natjecatelji Streljačkog športskog kluba Podravka nastupili su na karlovačkoj streljani “Jamadol” na turniru u gađanju velikokalibarskim pištoljem u disciplini 15+15. Turnir je održan u čast  Dana Državnosti i 110 brigade ZNG-a.

Boris Kovačić otpucao je 234 kruga plasiravši se na jedanaesto mjesto, a Marin Mlinarić sa 219 otpucanih krugova pasirao se na sedamnaesto mjesto.