U šestom kolu hrvatske lige serijskom zračnom puškom, seniorska ekipa Streljačkog športskog kluba „Podravka“, u susretu sa ekipom „Marija Bistrica doživjela je poraz.

Ekipa Podravke nastupila je u sastavu Zoran Koprek, Matija Verbić i Filip Verbić otpucavši odličan rezultat od od 1096 krugova dok je ekipa Marije Bistrice otpucala 1099 krugova.

Zoran Koprek otpucao je 365 krugova, Filip Verbić 366 krugova, a Matija Verbić 365 krugova.

Nakon šestog kola seniorska ekipa Streljačkog športskog kluba „Podravka“ zauzima četvrto mjesto sa osam osvojenih bodova i 6553 otpucana kruga. Prvo mjesto i dalje čvrsto drži ekipa Marije Bistrice sa dvanaest bodova i 6610 otpucanih krugova ispred drugoplasirane ekipe Duga Resa također sa dvanaest bodova i 6569 otpucanih krugova. Treće mjesto zauzima ekipa HVIDR-a iz Siska sa osam bodova i 6561 krugom.

U sedmom  kolu hrvatske lige serijskom zračnom puškom seniore Podravke očekuje nastup protiv ekipe  „DVD-Opatija“.

U drugom kolu hrvatske lige serijskom zračnom puškom, juniorska ekipa Streljačkog športskog kluba „Podravka“, ubiležila je novu pobjedu u susretu sa ekipom „Duga Resa“ koja nije nastupila.

Ekipa Podravke nastupila je u sastavu Ivan-Leon Mesić, Luka Jambreuš i Domagoj Petrović otpucavši rezultat od 1077 krugova.

Ivan Leon Mesić otpucao je 359 krugova, Luka Jambreuš 360 krugova, a Domagoj Petrović 358 krugova.

Nakon drugog kola juniorska ekipa Streljačkog športskog kluba „Podravka“ zauzima treće mjesto sa dva boda i 2122 otpucana kruga. Prvo mjesto lige drži ekipa „Križevci 1252“ ispred drugoplasirane ekipe „Karlovac“.

U trećem kolu hrvatske lige serijskom zračnom puškom juniore Podravke očekuje nastup protiv ekipe „DDS 1885“ iz Daruvara.

Na streljani u Koprivnici održano je prvo kolo „Kosinus lige Koprivničko-križevačke županije” u gađanju serijskom zračnom puškom za kadetsku, juniorsku i seniorsku kategoriju. U konkurenciji pedesetak natjecatelja iz klubova Koprivničko-križevačke županije strijelci Streljačkog športskog kluba Podravka postigli su dobre rezultate.

U pojedinačnom plasmanu kadetske kategorije najbolji rezultat od podravkinih kadeta ostvario je Luka Jambreuš otpucavši 178 krugova plasiravši se na četvrto mjsto, a Gregor Gašparić otpucao je 148 krugova ostvarivši plasman na šesto mjesto. Dinko Blažek plasirao se na sedmo mjesto sa postignutim rezultatom od 91 kruga.

U ekipnoj konkurenciji kadeta ekipa Podravke u sastavu L. Jambreuš, G. Gašparić i D. Blažek plasirala se na drugo mjesto sa 414 krugova.

U pojedinačnim nastupima kod juniora Ilan Blažek sa 185 otpucanih krugova zauzeo je treće mjesto, a Ivan-Leon Mesić i Domagoj Petrović sa po 180 otpucanih krugova plasirali su se na peto mjesto. Juniorska ekipa u sastavu Ilan Blažek, Ivan-Leon Mesić i Domagoj Petrović sa 545 otpucanih krugova plasirala se na drugo mjesto.

Najbolji seniorski rezultat prvog kola postigao je Hrvoje Verbić otpucavši otpucavši 190 krugova. Zoran Koprek ostvario je plasman na drugo mjesto sa 188 otpucanih krugova. Nikola Mehkek i Filip Verbić sa 187 otpucanih krugova ostvarili su plasman na četvrto i peto mjesto. Ivan Betlehem i Matija Verbić sa 186 otpucanih krugova plasirali su se na šesto i osmo mjesto.

U ekipnoj seniorskoj konkurenciji prvo mjesto zauzela je Podravka-1 u sastavu H. Verbić, Z. Koprek i Nikola Mehkek sa 565 otpucanih krugova, a drugo mjesto osvojila je Podravka-2 u sastavu I. Betlehem, F. Verbić i M. Verbić sa 559 otpucanih krugova. Treće mjesto pripalo je ekipi Podravka-3 u sastavu I. Babić, M. Kos i T. Mesić sa 549 otpucanih krugova.