U nedjelju, 10.11.2019. godine, održana je 41. po redu Međunarodna atletska utrka grada Koprivnice. Iako je kišni i hladan dan smanjio broj natjecatelja od uobičajenog, atletičari i zaljubljenici u atletiku istrčali su svoje duljine već poznatim stazama.

Trčalo se u svim kategorijama – od preškolskog uzrasta do veteranki i veterana, a duljine staza bile su od 100 do 5600 metara, ovisno o kategoriji.

Utrku je otvorio gradonačlenik Koprivnice, g. Mišel Jakšić

 Ovo je doista jedna lijepa tradicija koju kao što vidimo ne može pokvariti niti zaustaviti kiša. To samo govori da Koprivnica je grad sporta, ali i da atletika ne samo u ovom gradu nego i u cijeloj zemlji ima jako lijepu budućnost i ima ljude koji jako vole i daju puno od sebe za ovaj sport.  Hvala vam što uveličavate 663. rođendan naše Koprivnice i proglašavam 41. međunarodnu atletsku utrku grada Koprivnice službeno otvorenom.

Organizator utrke je Zajednica športskih udruga grada Koprivnice u suradnji s Obrtničkom školom Koprivnica i atletskim sucima grada Koprivnice, a pokrovitelj utrke je Grad Koprivnica.

Detaljne i potpune rezultate svih sudionika možete vidjeti ovdje, a slike u fotogaleriji.