13.09.2012.

22.09.2012. (subota) s početkom u 10 sati u Koprivnici se održava međunarodna radionica za trenere i sportaše koju organizira Streljački savez Koprivničko-križevačke županije, Streljački športski klub Podravka i Hrvatska asocijacija sportskih psihologa u suradnji s Uredom za programe lokalnog sporta Hrvatskog olimpijskog odbora i Hrvatskom olimpijskom akademijom i Centrom za istraživanje i razvoj športa, a pod pokroviteljstvom Grada Koprivnice i Koprivničko-križevačke županije.

Glavni cilj ove radionice je pomoći trenerima kako bi obnovili stara znanja, stekli nove spoznaje iz područja i uvježbali konkretne tehnike koje mogu primjenjivati u samom radu sa sportašima. Radionice su osmišljene primarno kao interaktivni prijenos praktičnih znanja i alata koje treneri i sportaši mogu primijeniti u svojoj svakodnevnoj praksi.

Tijekom predavanja i radionica predavači i voditelji odgovarat će na pitanja vezana uz konkretne situacije u vašoj praksi. Molimo vas da pripremite praktična pitanja vezana za probleme i nedoumice na koje nailazite u svojem radu.

Predavači su sveučilišni profesori sa Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i psiholozi koji svakodnevno rade u praksi sa hrvatskim i inozemnim sportašima.

Predavači i voditelji radionice

  • prof. dr. sc. Ksenija Bosnar
  • Boris Balent, mag. psihologije
  • Tamara Glad, mag. psihologije
  • Hrvoje Šašek, ISSF ‘B’ trener streljaštva

Kotizacija iznosi 100 kuna te se može uplatiti unaprijed na žiro-račun Streljačkog saveza Koprivničko-križevačke županije 2386002 – 1100528168 ili u gotovini neposredno prije početka radionice.

Svi sudionici radionice dobit će pisane materijale u elektronskom obliku.

Detaljne informacije, program rada i obrazac za prijavu preuzmite: