I ove godine plivači Plivačkog  kluba Cerine sudjelovali su na 9. međunarodnom mini Grand prix mitingu „Sveti Nikola!, koji se održao na gradskim bazenima u Varaždinu 7. i 8. prosinca.

U konkurenciji 304 plivača i 20 klubova, sudjelovalo je ukupno 9 plivača iz Plivačkog kluba Cerine u kategoriji mlađih kadeta i kadeta i to: Tara Oroz, Katja Koščak, Partik Jagustin, Luka Brunec, Marko Franjo, Pavel Pehek Remenar, Damjan Domanovac, Petar Ferčec i Karlo Rajn u pratnji trenera Martine Gregurek i Predraga Žagar.

Jedan od zapaženijih rezultata koji  treba spomenuti je na 200 m prsno u kategoiji kadeta gdje je Damjan Domanovac osvojio 2. mjesto s vremenom 2:41.52 što je ujedno A limit za nastup na prvenstvu Hrvatske za kadete. Svoj dotadašnji rekord poboljšao je za čak 8 sekundi.

I ostali plivači iz plivačkog kluba Cerine , vrlo su dobro isplivali zadane dionice na ovom zahtjevnom međunarodnom mitingu , od kojih treba spomenuti 8 mjesto na 100 leđno,  9. mjesto na 100 prsno i 6. mjesto na 200 leđno  Pavela Peheka Remenara, Luka Brunec  bio je šesti na 200 mješovito, Katja Koščak sedma na 100 leptir, i Domanovac Damjan osvojio je 4. mjesto u disciplini 100 m prsno.