15.05.2014. Športski plesni klub Ritam

Na turniru održanom proteklog vikenda u Bjelovaru nastupila su 3 plesna para Športskog plesnog kluba Ritam. U mlađoj mladeži D2 natjecali su se Marko Šimek i Lana Bermanec, te osvojili zlato u standardu i broncu u latinu. Ovim rezultatom mladi plesači ušli su u višu kvalitativnu kategoriju D3 u obje discipline.  U mladeži C, Gordan Grgić i Monika Petrinec zauzeli su 12. mj. u polufinalu standarda i 8. mj u polufinalu latina. Obzirom da ima je ovo tek drugi turnir u višoij kategoriji mladeži C, rezultat je zadovoljavajući jer je vidljiv napredak u plasmanu.  Veterani Neno Rojčević i Marina Tomac Rojčević osvojili su zlatne medalje u obje discipline, te su također ušli u višu kategoriju D3.

Na turniru su trebali nastupiti i Nikola Hanžek i Ivana Jug u kategoriji starije mladeži D3, no morali su odustati od natjecanja neposredno prije početka zbog ozljede.

Slijedeći turnir je 24.5 u Koprivnici, te bi na njemu trebali nastupiti i ostali parovi koji su na protekla dva turnira pauzirali zbog priprema za više kategorije i bolesti.