Održana je elektronička Izborna sjednica Skupštine Zajednice športskih udruga Grada Koprivnice

23.03.2021 | Obavijesti Zajednice

Zbog poštivanja epidemioloških mjera propisanih od Nacionalnog stožera civilne zaštite vezanih uz zabranu okupljanja, u dogovoru sa Stožerom civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije, Izborna sjednica Skupštine Zajednice športskih udruga Grada Koprivnice održana je elektroničkim putem.

Sjednica je održana 18. i 19. ožujka 2021. godine. Svim članicama Zajednice je e-poštom na njihove službene e-adrese dostavljena Odluka o sazivanju elektroničke Izborne sjednice Skupštine, dnevni red s obrazloženjima, Izvješće o radu u 2020. godini, Financijsko izvješće za 2020. godinu, Izvješće Nadzornog odbora za 2020. godinu te svi ostali materijali vezani uz održavanje Izborne sjednice Skupštine.

Glasanje se vršilo dostavljanjem ispunjenog i ovjerenog obrasca za glasanje e-poštom na službenu e-adresu Zajednice u vremenu od 18. 03. 2021. od 08,00 sati do 19. 03. 2021. do 12,00 sat. Slanje obrasca u navedenom vremenu bila je i potvrda i prisustvovanja na elektroničkoj Izbornoj sjednici Skupštine.

Na sjednici je glasalo 53 od ukupno 74 članova Skupštine. Prihvaćeno je Izvješće o radu i Financijsko izvješće za 2020. godinu te Izvješće Nadzornog odbora.

Na sjednici su izabrana i nova tijela Zajednice. Za predsjednicu Zajednice jednoglasno je izabrana dosadašnja predsjednica Jasmina Stričević. U Izvršni odbor su izabrani: Stanislav Lovković za potpredsjednika a Janja Blažek, Marko Jembrek, Tihomir Pelesk, Nenad Teufel i Damir Županić za članove Izvršnog odbora..

U Nadzorni odbor jednoglasno su izabrani Ivan Pal za predsjednika, te Sandra Sinjeri i Miroslav Posavec za članove.

SLIKE I VIDEO PROGLAŠENJA NAJUSPJEŠNIJIH SPORTAŠA, SPORTAŠICA I SPORTSKIH EKIPA GRADA KOPRIVNICE U 2023. GODINI MOŽETE POGLEDATI U GALERIJI

PROJEKTI ZAJEDNICE ŠPORTSKIH UDRUGA GRADA KOPRVNICE