11.11.2013. Zajednica športskih udruga Grada Koprivnice

U Koprivnici je u nedjelju 10. studenoga 2013. godine  održana  „35. međunarodna atletska utrka grada Koprivnice“ koja se tradicionalno održava povodom Dana Grada. Pokrovitelj utrke je bio Grad Koprivnica a organizator Zajednica športskih udruga grada Koprivnice u suradnji sa Obrtničkom školom Koprivnica i atletskim sucima grada Koprivnice. Utrku je otvorila gradonačelnica Vesna Želježnjak.

Za utrku je bilo prijavljeno više od 900 natjecatelja u kategorijama od predškolskog uzrasta do veterana, a trčalo se ukupno 13 utrka. Najboljim natjecateljima su uručene medalje, priznanja i pehari, a najboljim seniorkama i seniorima i novčane nagrade.

Najbrži u kategoriji seniora bio je Tomas Kovacs (KHL Sport, Mađarska), drugi je bio Bene Barnabas (Benedek team, Mađarska) a treće mjesto je zauzeo Nagy Janos (Benedek team, Mađarska).

U kategoriji seniorki prva je na cilj stigla Matea Matošević (AK Agram,  Zagreb), druga je bila Tunde Szabo (Benedek team, Mađarska) a treća Zita Kacser (Benedek team, Mađarska).

U kategoriji Srednje škole ekipno prvo mjesto je osvojila Gimnazija „Fran Galović“ Koprivnica, druga je bila Srednja škola Koprivnica a treće mjesto je pripalo Obrtničkoj školi Koprivnica.

U kategoriji Osnovne škole ekipno prva tri mjesta osvojile su koprivničke škole i to: prvo mjesto OŠ „A. N. Gostovinski“, drugo mjesto OŠ „Braće Radić“ a treće mjesto OŠ „Đuro Ester“.

Ostale rezultate možete vidjeti ovdje.