08.11.2011. Zajednica športskih udruga Grada Koprivnice

„33. međunarodna atletska utrka Grada Koprivnice“ održana je u nedjelju 06. studenoga 2011. godine. Pokrovitelj utrke je bio Grad Koprivnica a organizator Zajednica športskih udruga Grada Koprivnice u suradnji sa Obrtničkom školom Koprivnica i Atletskim sucima grada Koprivnice. Utrku je otvorila Zamjenica gradonačelnika, gospođa Vesna Želježnjak.

Za utrku je bilo prijavljeno više od 1100 natjecateljica i natjecatelja iz Hrvatske, Mađarske i Slovenije. Bili su podijeljeni u 16 dobnih kategorija, od predškolskog uzrasta do veterana, a trčalo se 13 utrka. Najboljima su uručene medalje, priznanja i pehari, a najboljim seniorkama i seniorima i novčane nagrade.

U kategoriji seniora prvo mjesto je osvojio Mitja Krevs (AD Štajerska, Slovenija), drugi je bio Zoran Žilić (AK Zagreb Ulix, Zagreb), a treće mjesto je zauzeo Lajos Berec (Mezotursse, Mađarska).

U kategoriji seniorki prva je na cilj stigla Lisa Stublić (AK Zagreb Ulix, Zagreb), druga je bila Monika Nagy (HKL Sport, Mađarska), a treća Matea Matošević (AK Agram, Zagreb).

U kategoriji Srednje škole ekipno prvo mjesto je osvojila Gimnazija „Fran Galović“ Koprivnica, druga je bila Srednja škola Koprivnica, a treće mjesto je pripalo Obrtničkoj školi Koprivnica.

U kategoriji Osnovne škole ekipno prvo mjesto je osvojila OŠ „Braće Radić“ iz Koprivnice, drugo mjesto OŠ „A. N. Gostovinski“ iz Koprivnice, a treće mjesto OŠ „Fran Koncelak“ iz Drnja.

Predsjednica Zajednice športskih udruga Grada Koprivnice Jasmina Stričević je na ovogodišnjoj utrci uručila i posebno priznanje dr. Ivi Belanu koji je nastupio na svim dosadašnjim atletskim utrkama u Koprivnici, a bio je i jedan od inicijatora pokretanja navedene utrke.

Ostale rezultate možete vidjeti ovdje.

Slike pogledajte u fotogaleriji.