U sportskoj dvorani Srednje škole u Koprivnici u subotu, 16. svibnja  održan je tradicionalni olimpijski festival dječjih vrtića Grada Koprivnice u organizaciji Male sportske škole. Ispred grada Koprivnice malene olimpijce pozdravila je gradonačelnica Vesna Želježnjak u pratnji zamjenika Mišela Jakšića i Melite Samoborec te predsjednice Zajednice sportskih udruga Grada Koprivnice Jasmine Stričević.

Na olimpijadi dječjih vrtića sudjelovali su mali natjecatelji dječjih vrtića s područja Grada Koprivnice i uže okolice te djeca iz dječjeg vrtića iz Gole. Ukupno je sudjelovalo oko 400 mališana iz 10 vrtića.

Najuspješnijim olimpijcima medalje su uručile mlade rukometašice Podravke Vegete Lena Ljubic, Karla Franjkic i Iva Šafar (članica juniorske rukometne reprezentacije RH), mladi rukometaši Stanko Dujaković i Dorian Rojčević te nogometaš Marko Koren (junior NK Slaven Belupa). Važno je istaknuti kako su navedeni sportaši i sami nekad bili olimpijski pobjednici.

Kako bi sve prošlo u najboljem redu brinulo se pedesetak učenika-volontera iz Obrtničke, Srednje škole i Gimnazije Fran Galović. U pratnji djece bilo je  60 odgajateljica. Atletska natjecanja sudili  su kineziolozi iz Udruge kineziologa grada Koprivnice a natjecanja u nogometu 4 mlada nogometna suca.