All Stars M-12 lige

Momčad KK Koprivnice osvojila je ove sezone drugo mjesto u ligi M-12,pa je naš trener vodio selekciju lige.Od naših dječaka nastupili su:Sabolić,Imbriovčan,Petričević,Pobi,Benotić,Stajku i Tetec.U utakmici ,koju su ovogodišnji prvaci KK Križevci pobjedili,igrači obje ekipe dobili su svoju šansu za dokazivanje.Najboljim igračem utakmice(MVP) proglašen je Roko Bolčić(Križevci),a u izvođenju slobodnih bacanja najbolji je bio Juraj Brkić(Križevci) koji je pogodio svih 5 šuteva.Od naših dječaka u izvođenju slobodnih bacanja jedini se istaknuo Benotić koji je pogodio 4/5 šutava.

Valja napomenuti da su naši dječaci iz utakmice u utakmicu igrali sve bolju košarku,razvili zajedništvo ekipe i jedini imali 6 igrača sa prosjekom većim od 10 poena,s time da je Adi Stajku 4. strijelac lige,a Tomislav Benotić 7..Obojica dječaka su glasovima trenera zauzeli odlično 3.mjesto Adi Stajku sa 6 glasova i 4. mjesto Tomislav Benotić sa 4 glasa,dok je Noa Svoboda(Križevci)najbolji strijelac sa 211koševa i najbolji igrač lige sa maksimalnih 25 glasova.

KK KRIŽEVCI : KK SELEKCIJA LIGE49 : 36
Rezultat po četvrtinama: (6:3)(16:13)(20:5)(7:15) … više

All Stars M-14 lige

Momčad Koprivnice u ligi M-14 osvojila je drugo mjesto,pa je selekciju lige vodio naš trener Damir Balaško.U utakmici,koju je momčad selekcije pobjedila 64 razlike,pobjednik se znao od samog početka.Od igrača kk Koprivnice nastupili su Kuzmić,Igrić,Balaško i Gregur.Najboljim igračem utakmice(MVP) proglašen je Bruno Šenvald(Podravac),a najbolji tricaš je Tadej Šenvald(Podravac).

Naša ekipa predvođena J. Balaškom poslije osvojenog drugog mjesta u ligi do zadnje utakmice regionalnog dijela natjecanja bila je u igri za odlazak na državno prvenstvo,ali je momčad Grafičara iz Ludbrega ipak u međusobnom ogledu bila bolja i tako otišla na državno prvenstvo.

Naš kapetan J.Balaško bio je drugi tricaš lige sa 22 trice,najbolji strijelac sa 461 postignutim košem i drugi po izboru trenera sa 17 glasova.

KK KRIŽEVCI : KK SELEKCIJA LIGE48 : 112
Rezultat po četvrtinama: (13:35)(8:26)(9:21)(18:30) … više

All Stars M-16 lige

Momčad Koprivnice je u M-16 ligi osvojila 4.mjesto.Od naših igrača all stars utakmicu igrali su Mihoković D.,koji je bio najbolji strijelac selekcije, i Balaško.Selekcija lige je pobjedila Radnik,koji je igrao bez Luke Tomasa, sa 25 koševa razlike.

Najboljim igračem proglašen(MVP) je Balatinac(Podravac),a najbolji tricaš all stars utakmice je Vito Porobić(Bjelovar).

U regularnom dijelu lige najbolji tricaš,strijelac i igrač po izboru trenera je Luka Tomas(Radnik),od naših igrača Mihoković D. je trći strijelac lige,a Vedriš šesti,dok je Mihoković 4. igrač lige po izboru trenera sa 3 glasa.

KK RADNIK : KK SELEKCIJA LIGE48 : 73
Rezultat po četvrtinama: (15:14)(6:25)(11:18)(16:16) … više

All Stars M-18 lige

Momčad Koprivnice u ligi M-18 osvojila je 6.mjesto.Od naših igrača u all stars utakmici učestvovao je Mihoković R.Selekcija lige pobjedila je Križevce sa 34 koša razlike uz dobru igru Mihoković R. koji je bio drugi strijelac selekcije lige.

Najboljim igračem(MVP)proglašen je Zadravec(Bjelovar),a najbolji tricaš je Topić(Križevci).

U reguralnom dijelu Zadravec Julian(Bjelovar) proglašen je najboljim igračem lige i bio je najbolji strijelac,dok je najbolji tricaš bio Cestar(Podravac).Od naših dečki R.Mihoković 3. tricaš,D.Mihoković 7.,braća su osvojila i 5.mjesto na listi strijelaca Robert i 9. mjesto Domagoj.

KK KRIŽEVCI : KK SELEKCIJA LIGE60 : 94
Rezultat po četvrtinama: (16:33)(16:18)(10:23)(18:20) … više

All Stars M-C lige

Momčad Koprivnice u M-C ligi osvojila je 3.mjesto sa 3 pobjede i 3 poraza.

Od naših igrača na all stars utakmici učestvovali su braća Mihoković i Puc.Podravac je pobijedio selekciju lige sa 10 koševa razlike u vrlo izjednačenoj utakmici.Najboljim igračem(MVP) utakmice proglašen je Karlo Molnar(Podravac) koji je ujedno i najbolji tricaš all stars-a.

U reguralnom dijelu najbolji strijelac je također bio K.Molnar(Podravac) dok je naš Tomislav Halusek bio 2.strijelac lige,najboljim igračem lige je proglašen još jednom K.Molnar(Podravac),a naši dečki Tomislav Halusek 3. sa 8 glasova i Robert Mihoković 6. sa 1 glasom.Najbolji tricaš regularne sezone,igrač koji je pokupio sva individualne nagrade K.Molnar(Podravac),a neš Robert Mihoković zauzao je 3.mjesto.

KK PODRAVAC : KK SELEKCIJA LIGE69 : 59
Rezultat po četvrtinama: (21:18)(16:15)(17:9)(15:17) … više