Djeca iz sportskih klubova Zajednice sportskih udruga grada Koprivnice su od 02.do 06.01.2015. boravila na slovenskom skijalištu Rogla. Na ovakav organizirani oblik zimovanja koprivnički klinci i odrasli odlaze još od 2003. pa im je ovo dvanaesta sezona za redom. Djeca su u ovih pet dana učila skijati i bordati u šest grupa. Sa njima su na snijegu radili verificirani učitelji skijanja i borda, a izvan skijališta su za njih brinuli treneri iz Male sportske škole.

Osim zimskih sportova, djeca su uživala u odbojci, nogometu, košarci, stolnom tenisu, badmintonu i penjanju na umjetnoj stijeni u dvorani. Od ostalih sadržaja još su imali i organizirani odlazak u mini kino, disco i na adrenalinsku vožnju sanjkama. Pretposljednjeg dana boravka održano je natjecanje u skijanju i bordanju po skupinama.

Kod skijaša početnika zlato je osvojila Nika Sačer, srebro Rea Šijak, a broncu Alanna Štefanec. U grupi srednjih skijaša zlato je osvojila Jelena Labazan, srebro Filip Palčić, a broncu Fran Filipović.  U grupi naprednih skijaša zlato je osvojio Fran Piskač, srebro Luka Udovičić, a broncu Jan Tisaj.  U grupi odraslih skijaša zlato je osvojila Ana Tečić Vuger, srebro Veronika Vuger, a broncu Renato Labazan.  U grupi bordera početnika zlato je osvojio Lovro Rod, srebro Niko Oskoruš, a broncu Lucija Kuzmić. U grupi naprednih bordera zlato je osvojila Ana Sikavica, srebro Sven Frančić, a broncu Lucija Frančić. Tijekom svih pet dana, djeca su se natjecala i u tome tko će imati najuredniju sobu. Pobjedničke sobe osvojile su medalje i slatkiše, a najneurednija soba sredstva za čišćenje. Na taj način razvija se timski rad i sportski duh kod polaznika. Cijela ekipa se sretno i sa puno pozitivnih dojmova vratila svojim kućama.