Kako bi evocirali uspomene na člana našeg kluba, koji je tragično preminuo prilikom obrane Bjelovara 1991. godine, kao pripadnik 105 brigade Hrvatske vojske, košarkaški klub Koprivnica organizira u Koprivnici, međunarodni turnir juniora u njegovu čast.

Goran Plavec bio je jedan od najistaknutijih košarkaša našeg kluba. Bio je skroman, ali nadasve marljiv, kako u sportu tako i općenito u životu. Njegovom pogibijom ostala je ogromna praznina u klubu i u našim srcima.

Turnir će se održati u Koprivnici 11. i 12.06.2016. godine u dvorani BRANIMIR (OŠ  Antun Nemčić Gostovinski, Školska 5, Koprivnica) uz učestvovanje : KK Mladost (Zagreb), KK Radnik (Križevci), KK Triglav (Kranj), KK Međimurje (Čakovec), KK Medveščak (Zagreb) i KK „Koprivnica“ (Koprivnica).

11.06.2016. odigrati će se memorijalna utakmica između košarkaških veterana iz Koprivnice i veterana iz Križevaca.

Naš klub, će se uz organizaciju utakmica, pobrinuti za prehranu sudionika. Za uspomenu na sudjelovanje na turniru, za sve učesnike pripremiti ćemo prigodne majice, a na kraju natjecanja najbolje ekipe i pojedinci dobiti će nagrade i pehare… više