MALA SPORTSKA ŠKOLA – UPISI ZA AKTIVNOST “IGRE NA LEDU”

2.12.2022 | Mala sportska škola

Draga djeco i roditelji,

već nekoliko godina zaredom Mala sportska škola pri Zajednici športskih udruga grada Koprivnice u suradnji sa gradskim dječjim vrtićima  organizira „Igre na ledu“ za djecu predškolske dobi.

„Igre na ledu“ omišljene su kao škola klizanja sa nizom elementarnih i štafetnih igra prilagođenih djeci predškolskog i školskog uzrasta

Program „Igra na ledu“ odobren je od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja te Agencije za odgoj i obrazovanje.

 „Igre na ledu“ za djecu predškolske dobi provoditi će se u vremenu od 26.12. do 30.12.2022., u jutarnjim satima. Nakon završenih upisa, djeca će biti podijeljena u 4 grupe prema godištu.

„Igre na ledu“ za djecu školske dobi provoditi će se u vremenu od 02.01. do 06.01.2023., u jutarnjim satima. Nakon završenih upisa, djeca će također biti podijeljena u 4 grupe prema godištu. Ukupno trajanje programa je pet sati ili pet dolazaka. Program obuke provoditi će diplomirani kineziolozi. Djeca na klizalište mogu donjeti vlastite klizaljke, a ukoliko ih nemaju, Mala sportska škola će organizirati besplatno iznajmljivanje klizaljka. Klizaljke se preuzimaju u dvorani Branimir. Roditelji obuvaju djecu prilikom dolaska i izuvaju ih prilikom odlaska.

Obavezna oprema za učenje klizanja sastoji se od: klizaljka, skijaškog odjela, skijaških rukavica, kape i kacige (može ona za bicikl).

Upisi za sve dobne skupine provoditi će se od 05. do 15.12.2022.

Za upis je potrebno poslati ispunjenu upisnicu i potvrdu o izvršenom plaćanju članarine isključivo na e-mail adresu: malasportskaskola@gmail.com

Cijena škole klizanja iznosi 98,00 kn (13 eura) , uplate se vrše putem općih uplatnica na žiro račun Zajednice športskih udruga grada Koprivnice.

Ovdje preuzmite potrebne dokumente:

VIDEO PROGLAŠENJA NAJUSPJEŠNIJIH SPORTAŠA, SPORTAŠICA I SPORTSKIH EKIPA GRADA KOPRIVNICE U 2023. GODINI

PROJEKTI ZAJEDNICE ŠPORTSKIH UDRUGA GRADA KOPRVNICE