U nedjelju 22.04.2018., u Varaždinu održano je 2. kolo HALS-a na kojem je nastuliplo preko petsto natjecatelja. Najuspješniji su limači koji su na drugom kolu osvojili 177 bodova te nakon dva kola sa osvojenih 348 bodova drže prvo mjesto.

Za limače su nastupili: Lukas Petrić, Ivan Bebek, Petar Jagić, Luka Kolonić, Jakov Jurić, Sven Džendžo i Petar Slavinić. Sven Džendžo osvojio je prvo mjesto na 400 m. Lukas Petrić je u kategoriji limači 2008. godište osvojio dva druga mjesta i to na 60 m i u skoku u dalj. Štafeta 4 x 60 m u sastavu Kolonić, Jagić, Bebek i Jurić osvojila je drugo mjesto. Jakov Jurić osvojio je treće mjesto u bacanju vortexa.

Limačice su bile pete sa 126 bodva a natjecale su se Dora Lovrinović, Lana Gašparić, Mateo Cenko, Ivana Cenko i Ema Mihac. Najbolja  je bila limačica Dora Lovrinović sa dvije pobijede u kategoriji  limačica rođenih 2009. godine pobijedila je na 60 m i u skoku u dalj. Matea Cenko u istoj kategoriji  osvojila je drugo mjesto na 400 m. Ivana Cenko limačica 2008. godište osvojila je treće mjesto u bacanju vortexa.

Mlađe kadetkinje u drugom kolu osvojile su treće mjesto sa 185 bodova ali su ukupno ostale vodeće nakon dva kola. Za mlađe kadetkinje nastupille su: Anja Slavinić, Rajna Perošić, Marija Gašparić, Elena Ožegović i Josipa Mikulec. Anja Slavinić osvojila je prvo mjesto na 100 m dok je u bacanju vortexa osvojila drugo mjesto a prvo mjesto u bacanju vortexa osvojila je Josipa Mikulec.

Od Mlađih kadeta na 600 m nastupio je Petar Cenko.

Kod mlađih juniora Albert Rušak bio je drugi na 800 m srušivši osobni rekord.