U Čakovcu je u nedjelju (15.04.2018.) održano prvo kolo HALS-a čime je otvorena sezona takmičenja na stazi. Limači i  mlađe kadetkinje su zauzeli prvo mjesto nakon prvog kola a postigniti su slijedeći rezultati:

Limačice su nastupile u sastavu : Ivana Cenko, Matea Cenko, Lana Gašparić, Ema Mihac, Dora Lovrinović.

Odličja su osvojile: Dora Lovrinović dva prva mjesta kod limačica 2009. godište na 200 m i u skoku u dalj te Ivana Cenko treće mjesto  u bacanju vortexa kod limačica 2008. godište. Limačice se nakon prvog kola nalaze na sedmom mjestu.

Limači su nastupili u sastavu : Lukas Petrić, Luka Kolonić, Filip Kuharić, Sven Džendžo, Petar Jagić, Ivan Bebek, Jakov Jurić.

Zlatom se okitio Lukas Petrić na 60 m kod limača 2008. godište, srebro je osvojio Sven Džendžo na 200 m u istoj kategoriji. Štafeta limača 4×60 m na cilj je stigla druga a nastupila je u sastavu: Luka Kolonić, Petar Jagić, Ivan Bebek i Jakov Jurić. Limači su zauzeli prvo mjesto nakon prvog kola.

Za mlađe kadetkinje nastupile su: Anja Slavinić, Rajna Perošić, Laura Sabolec, Tara Rušak, Elena Ožegović, Marija Gašparić.

Dvije pobijede ostvarila je Anja Slavinić i to na 60 m i u bacanju kugle, drugo mjesto u skoku u vis osvojila je Elena Ožegović. Mlađe kadetkinje su vodeće nakon prvog kola.

Mlađi kadeti su nastupili u sastvu: Mateo Šegović, Janko Suton i Petar Cenko a nalaze se na šestom mjestu.

Starije kadetkinje su nastupilie u sastavu: Angela Brgles-Jukić, Katja Ljubić, Matea Petričević, Tena Šaško i zauzele jedanaesto mjesto.

Stariji kadeti su sedmi a nastupli su u sastvu: Bernard Kralj, Vladimir Ježovita i David Vedriš.

U kategoriji muških nastupio je Goran Gregurec na 600 m.

Drugo kolo je već idući vikend u Varaždinu.