Dana 23.11.2019.g. u Koprivnici održano je međunarodno natjecanje u standardnim i latinsko-američkim  plesovima u organizaciji Hrvatskog sportskog plesnog saveza i domaćina, plesnog kluba ”Koprivnica”. Natjecalo se je preko 250 natjecatelja, što parova, pojedinaca i grupa, iz  18 kluba a sudilo je 6 sudaca.

Natjecanje je otvorio gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić prigodnim govorom i pozdravnom riječju.

8.”Trofej grada Koprivnice” osvojio je u kategoriji ”A” odraslih  plesni par Marko Šapina-Anja Alispahić iz PK ”Lambada ” Split , dok je dvostruki osvajač 8.Trofeja grada Koprivnice, u standardnim i latinsko-američkim plesovima, plesni par Filip Pelko-Nika Jelić iz PK ”Lambada ” Split.

Među natjecateljima bili su članovi Špk ”Koprivnica”  koji su osvojili 4 zlatne, 4 srebrne i 3 brončane medalje.

Rezultati:  Filip Obran i  Karla Šmitlehner (starija mladež D2) osvojili u obje plesna discipline prva mjesta i zlatne medalje, a  u kategoriji pojedinaca  Franka Žufika (mlađi osnovci) osvojila je u standardnim plesovima 4. mjesto od 7 natjecatelja dok je u latino-amreičkim plesovima osvojila 3.mjesto i brončanu medalju od 6 natjecatelja,  Mateja Kolarić  (mladež) standardni plesovima osvojila je 3.mjesto  i  brončanu medalja, a u latino –američkim plesovima  2.mjesto i srebrenu medalju, Kristina Cvitić (mlađa mladež C) u standardnim plesovima 1. mjesto i zlatnu medalju, a od 6 natjecatelja  u latino- američkim plesovima  isto je bila sjajna i osvojila je 1. mjesto i zlatnu medalju, Paula Škrobar (mlađa mladež C) u standardnim plesovima osvojila je  10. mjesto a u latinsko –američkim  plesovima 6. mjesto. u konkurenciji 12 natjecatelja, Nika Barić u standardnim plesovima osvojila 7. mjesto od 12 natjecatelja, a u latino-američkim plesovima 6.mjesto od 9 natjecatelja. Na ovo natjecanje  po prvi put na plesište su izašle i najmlađe kategorije i ostvarili  slijedeće rezultate: u oba dvije discipline u konkurenciji od 5 natjecatelja Tamara  Kolor osvojila je 2.mjesta i srebrene medalje,  Vito Želimorski u standardnim plesovima osvojio je 3. mjesto i  brončanu medalju a u latino- američkim plesovima 5.mjesto, Neva Indir u standardni plesovima osvojila je 4.mjesto a u latino-američkim plesovima 3.mjesto  i brončanu medalju, Minja Krošnjar  u standardnim plesovima osvojila je 5.mjesto a latino- američkim plesovima 4. mjesto.

Slijedeće natjecanje  je u 14.12.2019.  u Čakovcu.