Ovoga vikenda u Slavonskom Brodu održan je memorijalni turnir Ivica Ićo Aralić na kojem su nastupili i koprivnički boksači.

Od koprivničanaca prvi u ring je ušao mlađi senior Antonio Tkalčić koji je u uvodnom dijelu priredbe odmjerio snage s protivnikom iz Požege. Od samog početka Antonio je nametnuo svoj boks i već u prvoj rundi prisilio suca na
brojanje protivniku. U drugoj rundi još pojačava tempo, te prisljiva protivnički kut na predaju.

Sljedeći od koprivničanaca u ring ulazi junior Petar Kuhar u 6. borbi redovnog programa u kategoriji do 75 kg. Boksao je protiv Filipa Gusaka iz Slavonskog Broda. Oba boksača od samog početka ulaze u izmjene u kojima je Petar bolje pogađao. Kako je meč odmicao Petar sve više dominirao nad protivnikom te zasluženo odnio pobjednu jednoglasnom odlukom sudaca, te dobiva pehar za najborbeniji par turnira.

Nakon njega u ring ulazi kadet Borna Lončarić također u kategoriji do 75 kg. On je boksao protiv godinu dana starijeg, juniora Mate Vidovića iz BK Posavina kuna iz Slavonskog Broda. Borna od samog početka preuzima inicijativu te svojim kombinacijama zadaje probleme protivniku te u trećoj rundi odnosi pobjedu tehničkim nokautom.

Posljednji od koprivničkih boksača u ring ulazi senior Josip Matić u kategoriji do 64 kg protiv Tomislava Salaja iz BK Metalac iz Zagreba. Iako je protivnik krenuo veoma agresivno u prvoj rundi, Josip veoma brzo okreće meč u svoju korist. Kako je meč odmicao, u drugoj i trećoj rundi Josip pojačava tempo, dominira nad protivnikom te uvjerljivo odnosi pobjedu jednoglasnom odlukom sudaca.

Moram naglasiti da je trebao boksati i Dubravko Strnad ali je nažalost protivnik odustao od borbe. Želim se zahvaliti i onima koji su bili od velike pomoći što se tiče prijevoza, sekundiranja u kutu, te bodrenja sportaša tijekom cijelog natjecanja. Veoma sam zadovoljan pristupom i izvedbom svih boksača koji su nastupili.

Sljedeći tjedan od četvrtka do nedjelje u dvorani gimnazije Fran Galović u Koprivnici održava se državno prvenstvo u boksu za mlađe seniore i sve uzraste žena gdje će također nastupiti boksači i boksačice iz boksačkog kluba David Koprivnica.

Pozivamo sve zainteresirane da dođu i podrže naše sportaše i sportašice.

Trener BK David Dražen Kuhar