Zanimljivo je bilo na utakmici 3. kola A2 Hrvatske lige sjever u Koprivnici.

Sastali su se Koprivnica i Bjelovar i odigrali izjednačenu utakmicu punu uzbuđenja i neizvjesnosti.

A gledaoci su mogli uživati u kvalitetnoj i borbenoj utakmici i od ove godine  jednoj „drugoj“ Koprivnici koja ima i želje i snage suprotstaviti se i najjačim ekipama u ligi. Da je još malo „visine“ bili bi i među najjačima…

Utakmica je počela vodstvom Bjelovara.  Petorka Bjelovara je koncentriranom i preciznom igrom sa vanjskih pozicija u startu ostvarila 15-tak koševa prednosti . Sa nekoliko trica tu su prednost i podizali bez obzira na trud košarkaša Koprivnice, koji su se nastojali probuditi iz svoje početne uspavanosti.

U drugoj četvrtini Bjelovar malo staje sa dalekometnom paljbom ,ali i dalje igraju lijepu kombinatornu košarku, sa puno kontri koje su završavali sa tri niska igrača predvođeni Zadravcem,

Koprivnica je u drugoj četvrtini podigla svoju igru, pojačala obranu i predvođena Ivandićem i Halusekom počela stizati rezultat. Stigli su u jednom momentu i na samo 4 koša minusa , no završnica prvog poluvremena je ipak pripala Bjelovaru. I rezulzat 52:42 za Bjelovar.

No Kako Bjelovar ima dosta“ tanku“ klupu, pa trener Krpan mora igrati praktički cijelu utakmicu sa jednom petorkom, to se odražava na njihovu igru u drugom poluvremenu.

Tako je bilo i ovaj put. I to je dobro iskoristio trener Koprivnice Čaladarević , koji je na početku drugog poluvremena u igru po prvi put stavio Antoliča i više rotirao svoje igrače koji su bolje odogvorili na igru Bjelovara i već u trećoj četvrtini utakmice  izjednačili rezultat.

Borbenosti nije nedostajalo,  a najbolji pokazatelj je činjanica da u početku utakmice gotovo nije ni bila potrebna intervencija brisača poda, a kako se utakmica bližila kraju, bacanje igrača po parketu je bilo sve učestalije, pa se i brisač dosta naradio do završetka utakmice.

Pred kraj utakmice Koprivnica je nekoliko puta vodila 3 ili 4 koša prednosti, da bi sve završilo neriješeno i ušlo u produžetak.

Tu su se Bjelovarčani bolje snašli na početku i poveli, pa onda bolje reagirali Koprivničanici pa izjednačili, da bi sekundu prije kraja produžetka Bjelovar ugurao pobjedonosnu loptu u koš, na njihovo veliko oduševljenje.

Ukratko, krasna utakmica, neizvjesan rezultat i igrači koji su ostavili srce na parketu. A ova put pobjeda je otišla u Bjelovar. Koprivnica : Bjelovar 93:95

Kod Koprivnice su se istakli Halusek,Ivandić,Jakupić,Antolić i dobrim rolama Paligač i danas odlični,pogotovo u obrani Bajušić, a kod Bjelovara Vrinjanin,Zadravec J.,Zadravec S.,na početku utakmice tricaš Bušić i Malenica košem u posljednjoj sekundi produžetka za pobjedu.

Nova prilika za osvajanje bodova je idući tjedan kada je Koprivnica domaćin Križevcima.

KK KOPRIVNICA : KK BJELOVAR93 : 95
Rezultat po četvrtinama: (18:27)(24:25)(25:16)(18:17,8:10) … više