Drugo kolo drugog dijela košarkaškog prvenstva A2 lige sjever odigrali su u Koprivnici – Koprivnica i Ivančica. Koprivnica je u ovaj drugi dio prvenstva ušla sa dosta promijenjenim sastavom.

U sastavu više nije nekoliko do sada standardnih prvotimaca, a u sastav je stavljeno nekoliko igrača juniorske i kadetske ekipe. Dobra vijest je da su ekipu vratio i oporavljeni Nervo.

No i dalje je glavni problem košarkaša Koprivnice što uz solidnu vanjsku liniju nemaju visoke igrače.

I na današnjoj utakmici Koprivnica je pokazala puno nedostataka i trebati će još dosta vremena da se ekipa uigra.Otvaranje utakmice je bilo loše za domaće košarkaše. Dok su se zbunjeni koprivničanci „uigravali“ Ivančica je napravila 0 : 12 rezultatsku razliku. I do kraja prve četvrtine rezultat je bio 09:25.Do kraja poluvremena Ivančica je malo posustala pa je rezultat bio 23 :35.

No onda se u drugom poluvremenu sve raspliće, domaća ekipa loše funkcionira u obrani i rezultatska razlika odlazi na 30-tak koševa nakon ćega su treneri uveli rezervne postave na teren.

Kod domaćih solidno je odigrao Jakupić, a kod gostiju Rozman  i Teskera. Koprivnica će nove bodove tražiti idući vikend u Križevcima kada igra protiv Križevaca.

KK KOPRIVNICA : KK IVANČICA52 : 84
Rezultat po četvrtinama: (9:25)(14:10)(16:27)(13:22) … više

Izjednačena utakmica mladih nada Koprivnice i Podravca

U prve dvije četvrtine po desetak razlike prvo za goste,a u drugoj za domaćine.Drugo poluvrijeme izjednačeno do samog kraja gdje su gosti iz Virja sretno i spretno pobjedili za pola koša.Kod Koprivnice dobri Imbriovčan M.,Horvat P. i Fabijanec N.,a kod gostiju Šoš.

KK KOPRIVNICA : KK PODRAVAC50 : 51
Rezultat po četvrtinama: (4:19)(21:10)(14:13)(11:9) … više

Momčad Koprivnice protutnjala Križevcima

Još jedna pobjeda kadeta Koprivnice sa velikom razlikom koševa.Od samog početka utakmice,viša i jača ekipa Koprivnice zagospodarila je terenom.Dobrom obranom i brzim kontrama već do poluvremena Koprivnica odlazi na 40 koševa razlike ,a do kraja utakmice  da krajnjih 90.Kod Križevaca dobar Biondić,a kod Koprivnice četvorka Vedriš,Gerić,Balaško iŽaja sa preko 20 koševa.

KK KRIŽEVCI : KK KOPRIVNICA26 : 116
Rezultat po četvrtinama: (6:29)(8:23)(6:29)(6:35) … više

Sigurna pobjeda Koprivnice

Solidna igra protiv slabijeg protivnika uz puno grešaka i pojedinačnih akcija donijela je Koprivnici četvrtu pobjedu u ligi.Kod gostiju dobar Moslavac,a kod Koprivnice strijelci Fabijanec i Gregur.

KK KOPRIVNICA : KK VIROVITICA87 : 39
Rezultat po četvrtinama: (20:5)(24:13)(18:14)(25:7) … više

Poraz od Grafičara

Na otvaranju drugog djela sezone seniori Koprivnice prikazali su borbenu igru u utakmici sa favoritom iz Ludbrega. Iako pobjeda Grafičara ni u jednom momentu nije dolazila u pitanje raduje to što se košarkaši iz Koprivnice nisu ni u jednom momentu predavali. Krajem 2. četvrtine se ozlijedio kapetan Antolić i do kraja više nije ulazio u igru pa je i zbog toga krajnji rezultat dobar. Tome su, osim momčadski dobre obrane, najviše pridonijeli napadački Nervo,Paligač i Jakupić a svidio se i mladi Kovačić.Kod domaćina najbolji Petrović i Novak.

KK GRAFIČAR : KK KOPRIVNICA96 : 73
Rezultat po četvrtinama: (28:16)(25:12)(25:19)(20:26) … više