Kadeti Koprivnice protutnjali su Križevačkom sportskom dvoranom i zamrznuli mlade Radnikovce na -66 poena.Visok ritam i dobra koncentracija već na samom početku utakmice dala je naslutiti da će utakmica otići na našu stranu sa velikom razlikom jer je već u drugoj  minuti na semaforu stajalo 11:0 i razlika je iz minute u minutu samo rasla.Našu ekipu predvodili su Gerić, Balaško, Žaja i povratnik Vedriš a kod domaćina Antolić i Funtak.

KK RADNIK : KK KOPRIVNICA – 62 : 128
Rezultat po četvrtinama: (14:37)(22:28)(10:35)(16:28) … više

Mlađi kadeti Koprivnice uvjerljivo izgubili od Mladosti

Ekipa Mladosti,koja igra van konkurencije sa 2-3 godine starijim igračima,nije dala priliku dječacima iz Koprivnice.Fizički jači od domačina sa skokom u obrani i brzim polukontrama i kontrama uvjerljivo su pobjedili u ovoj utakmici.Domačini bez mogučnosti borbe pod koševima,oslonili su se na šut koji većinu njih u ovoj utakmici nije služio.Kod gostiju dobar Flamanceta,a kod domaćina Lončarić Dorijan i Poznić.

KK KOPRIVNICA : KK MLADOST41 : 93
Rezultat po četvrtinama: (8:24)(7:19)(14:24)(12:26) … više

Vrlo čvrsta utakmica u Virju

Vrlo čvrsta utakmica u Virju gdje su u prvom planu bile dobre obrane, što pokazuje i broj postignutih koševa. Usprkos tome što šut nije išao( nijedna trojka) juniori Koprivnice su cijelu utakmicu bili ravnopravan protivnik i jedno vrijeme i vodili. Utakmicu je na kraju otišla na stranu Virja jer su imali nešto manje pogrešaka u igri i zato što su pogodili više otvorenih šuteva, a pogotovo zicera za razliku od naših igrača. Kod Virja bolji od ostalih Balatinac, kod Koprivnice napadački raspoložen, u zadnje vrijeme sve bolji, Gerić. Raduje i dobra igra kapetana Kovačića koji iako nije zabio ni koša, odigrao vrlo dobru tekmu.

KK PODRAVAC : KK KOPRIVNICA65 : 57
Rezultat po četvrtinama: (19:14)(13:16)(17:15)(16:12) … više