Juniori Koprivnice su konačno dočekali lakšeg  protivnika i pobijedili ga bez većih problema. Iako je šut, pogotovo u prvom poluvremenu,bio katastrofalan, pristup ostalim segmentima košarkaške igre bio je dobar tako da je rezultat u našu korist konstantno rastao. Kod Pitomače najviše je pokazao kapetan Kirin, kod nas  ponajbolji R. Mihoković.

KK KOPRIVNICA : KK PITOMAČA75 : 41
Rezultat po četvrtinama: (13:7)(13:9)(24:8)(25:17) … više

Kadeti Koprivnice pobjedili u teškoj i neizvjesnoj utakmici

Teška i neizvjesna utakmica,s puno napetosti u oba tabora, u kojoj su obije momčadi imale previše krivih dodavanja,ishitrenih šuteva i loše obrambene igre dobila je momčad domaćina Koprivnice.Kod Koprivnice se koševima istaknuo Mihoković,a kod Virovitice dobra četvorka Bobanac,Lukač,Lulić i Sabo.

KK KOPRIVNICA : KK VIROVITICA87 : 82
Rezultat po četvrtinama: (21:23)(19:20)(27:24)(20:15) … više

Grafičar pobijedio Koprivnicu

Grafičar je u Koprivnicu došao kao izraziti favorit i to na terenu i potvrdio.

Kao zanimljivost možemo istaći da su gosti od početka bili vrlo koncentrirani na igru. Prvih šest minuta nisu napravili ni jednu grešku u dodavanju ni šutu  i u startu su napravili  20-tak koševa razlike. Igrali su dopadljivo i poigravali se sa domaćinima.  No to nije moglo potrajati. Koprivnica se u završetku prve četvrtine „probudila“ i uz kolektivnu obranu i koševe Paligača i Haluseka u napadu smanjila razliku na osam koševa.

Ovakva igra se nastavila i u drugoj četvrtini kada je razlika u korist Grafičara pala na četiri koša.

Igrači Grafičara ipak nisu dozvolili neko veće iznenađenje i na odmor se otišlo sa njihovom prednošći od 54:37.

Početkom drugog dijela utakmice, najbolja petorka ekipe iz Ludbrega dala si je u zadataka da svojom kvalitetom dovede utakmicu u okvire sigurne pobjede. Visoki centri Grafičara i njihovi brzi bekovi razbijali su angažiranom obranom svaki pokušaj organiziranog napada koprivničkih košarkaša, a brzim i jednostavnim akcijama u napadu su sa lakoćom poentirali. Rezultatska razlika povećavala se u korist Ludbrežana iz minute u minutu.

I uskoro je bilo 40-tak razlike u korist Grafičara. Kada je petu osobnu dobio Halusek, najbolji domaći igrač, bilo je jasno da je pobjednik utakmice odlučen.

Zadnja četvrtina prošla je u ravnopravnom nadmetanju  i iskorištena je da priliku za igru dobiju i rezervni igrači.

Krajnji rezultat utakmice je bio 111:64 za goste iz Ludbrega.

Kod Koprivnice dobro su odigrali Halusek,Paligač i Antolić, a kod Grafičara svi igrači zaslužuju pohvale za svoju igru.

Koprivnica iduće kolo putuje na teško gostovanje  u Vrbovec kod Petra Zrinskog.

KK KOPRIVNICA : KK GRAFIČAR64 : 111
Rezultat po četvrtinama: (17:25)(20:29)(9:29)(18:26) … više