juniorsko prvenstvo hrvatske u gađanju issf malokalibarskim oružjem

Na juniorskom prvenstvu Hrvatske u gađanju ISSF malokalibarskim oružjem, održanom na zagrebačkoj streljani Vrapčanski potok, juniori Streljačkog športskog kluba Podravka postigli su odlične rezultate.

U disciplini malokalibarski pištolj 25 metara Gregor Gašparić otpucao je 534 kruga plasiravši se na četvrto mjesto u konkurenciji juniora, a u konkurenciji mlađih juniora ostvario je plasman na drugo mjesto osvojivši srebrnu medalju.

Rezultatom od 495 otpucanih krugova u disciplini standard malokalibarski pištolj 25 metara Gregor Gašparić ostavrio je plasman na peto mjesto u konkurenciji juniora, a u konkurenciji mlađih juniora osvoji je brončanu medalju plasiravši se na treće mjesto.

Luka Jambreuš u disciplini ISSF malokalibarska puška 60 ležeći osvoji je srebrnu medalju, a u konkurenciji mlađih juniora ostvario je plasman na prvo mjesto i zlatnu medalju.

Rezultato od 1138 krugova u disciplini ISSF malokalibarske puške 3×40 trostav Luka Jambreuš osvoji je zlato u konkurenciji mlađih juniora te srebro u konkurenciji juniora.

Ovim nastupima završio je prvi dio sezone malokalibarskim oružjem, a nakon sedam dana odmora mlade strijelce S.Š.K.-Podravka očekuju novi treninzi i natjecanja.

VIDEO PROGLAŠENJA NAJUSPJEŠNIJIH SPORTAŠICA, SPORTAŠA I SPORTSKIH EKIPA GRADA KOPRIVNICE U 2019. GODINI

PROJEKTI ZAJEDNICE ŠPORTSKIH UDRUGA GRADA KOPRVNICE