Hrvači hrvačkog Kluba Podravka, njih osmero pod vodstom trenera Miroslava Mihalca i Saše Šprema proteloga vikenda nastupili su na 18. Međunarodom turniru “Gospić OPEN 2018.”. Ovogodišnje izdanje tradicionalnog turnira u Gospiću okupio je preko 170 natjecatelja iz petnaest klubova Mađarske, Slovačke i Hrvatske. Najuspješnji «Podravkaši» ovaj puta bili su Josip Benko i Gabrijel Mijatović koji su u svojim kategorijama osvojili prva mjesta.  Josip Benko nastupio je u kategoriji mlađih dječaka do 65 kilograma i upisao četiri uvjerljive pobjede dok je Gabrijel u istoj uzrasnoj supini, ali u kateoriji do 54 kilograma zabilježio tri pobjede. Filip Kuharić s tri je pobjede i dva poraza osvojio je drugo mjesto u kategroji do 44 kilograma. U kategoriji do 36 kilograma uzrasne skupine mlađih dječaka Ivan Benko osvojio je treće mjesto, zabilježio je dvije pobjede i dva poraza. Korak do postolja odnosno četvrta mjesta osvojili su Karlo Mijatović i Ivan Adžaga. Karlo je nastupio u kategoriji do 65 kilograma, a Ivan u kategoriji do 54 kilograma uzrasne skupine mlađih dječaka. Viktor Srpak s jednom je pobjedom i tri poraza bio peti u kategoriji do 40 kilograma, dok nažalost do plasmana u svojoj kategoriji do 59 kilograma nije došao Filip Petričević.

Poslije službenog vaganja u petak, hrvači predvođeni trenerima slobodno vrijeme kratili su kupanjem u Zadru, dok su pauzu od natjecanja u subotu također iskoristili za kupanje u Karlobagu.

Završetak polusezone hrvački klub Podravka zaključit će nastupom u Zadru na još jednom Međunarodom turniru krajem mjeseca lipnja, a nakon toga slijedi jednomjesečna stanka za uzraste početnica, početnika, mlađih i starijih djevojčica i dječaka, dok kadeti, juniori i seniori nastavljaju s redovnim treninzima.