10.12.2009. Zajednica športskih udruga Grada Koprivnice

Zajednica športskih udruga Grada Koprivnice počinje sa provođenjem Izbora najuspješnijih sportašica, sportaša i sportskih ekipa Grada Koprivnice u 2009. godini.

Napominjemo da se od ove godine, odlukom Izvršnog odbora Zajednice, primjenjuje novi Pravilnik o izboru i proglašenju najuspješnijih sportašica, sportaša i sportskih ekipa Grada Koprivnice(uvedena je Godišnja nagrada za razvoj sporta uz još neke manje promjene), stoga vas molimo da ga detaljno proučite prije ispunjavanja obrazaca.

Obrazac Podaci o rezultatima kluba obavezni su popuniti svi sportski klubovi i udruge članice Zajednice.

Obrazac Podaci o rezultatima sportaša i obrazac Prijedlog za dodjelu Godišnje nagrade za razvoj sporta ispunjavaju samo oni klubovi i udruge koji žele istaknuti svoje članove kao kandidate za izbor u navedenim kategorijama.

Obrasce ispunjene u skladu sa Pravilnikom o izboru i proglašenju najuspješnijih sportašica, sportaša i sportskih ekipa Grada Koprivnice treba poslati na e-mail: tajnik@zsu-kc.hr ili na fax:048/622-633 ili dostaviti na adresu: Zajednica športskih udruga Grada Koprivnice, M. P. Miškine 12, 48000 Koprivnica, najkasnije do 21. prosinca 2009. godine.

Novi Pravilnik o izboru i proglašenju najuspješnijih sportašica, sportaša i sportskih ekipa Grada Koprivnice možete vidjeti ovdje.

Obrazac Podaci o rezultatima kluba možete preuzeti ovdje.
Obrazac Podaci o rezultatima sportaša možete preuzeti ovdje.
Obrazac Prijedlog za dodjelu Godišnje nagrade za razvoj sporta možete preuzeti ovdje.