Uobičajeno posljednji nastup u godini održava se već tradicionalno u Zagrebu, ovaj put na 27. Međunarodnom Božićnom turniru za uzraste starijih dječaka i kadeta u hrvanju grčko-rimskim načinom. Natjecanje se održalo u dvorani SŠD «Peščenica» i to u vrlo jakoj konkurenciji u kojoj je nastupalo više od 240 hrvača iz 14 europskih zemalja. Podravka se pod vodstom trenera Miroslava Mihalca na turniru predstavila s četiri hrvača, iako je na kvalifikacijama sredinom mjeseca studenoga izborila šest mjesta. Kao i obično na sve turnire odlazilo se s puno entuzijazma i priželjkivanja odličnih rezultata, no ovaj puta to je izostalo. Naime nemogučnost treniranja na strunjači gotovo više od tri tjedna, te pad broja tjednih treninga s pet na dva ostavila su doboki trag. Razlog tome je adaptacija dvorane u kojoj hrvački Klub trenira, a dva termina koja su dodjeljenja Klubu održavala su se bez strunjače, odnosno odrađivali su se samo «suhi» treninzi koji su na poslijetku bili presudni u potvrđvanju kvalitete rada, ali i rezultata kroz godinu na ovom vrlo jakom turniru. No nije sve tako crno, naime Ivan Adžaga uspio je jedini od četvorice doći do dobrog rezultata. On je naime u Zagrebu nastupio u kategoriji do 59 kilograma, prvoj većoj kategoriji od svoje uobičajene i odlično se snašao. Ostvario je dvije uvjerljive pobjede tehničkom superironošću nad protivnicima iz BiH i Hrvatske, da bi u finalu od njega bio bolji, odličan hrvač iz Ukrajine. Patrik Raknić također, umjesto u 42 kilograma nastupio je u prvoj većoj kategoriji do 47 kilograma u kojoj je zabilježio jednu pobjedu nad predstavnikom iz Hrvatske, da bi u 1/8 finala od njega bio bolji predstavnik iz Rumunjske. Kako Rumunj nije dogurao do finala, za Patrika natjecanje je bilo završeno. Borna Ljubić nastupom u kategoriji do 42 kilograma doživio je dva poraza. Bolji od njega bili su Čibarić Sebastian iz Like i Pavić Ino iz Slatine. Nedostatak treninga na strunjači nekako najviše se očitovalo kroz prikazano hrvanje Josipa Benka. Josip nastupom u kategoriji do 66 kilograma ostao je bez plasmana. Od njega bili su bolji predsatvinci iz Moldavije i Srbije.

Zbog premalog broja treninga, ali i «sitnijih» ozljeda na turnir nisu išli Karlo Mijatović i Ivan Benko, hrvači koji su svojim hrvanjem na kvalifikacijama stekli pravo nastupa.

Na poslijetku srećom ovo je bilo posljednje natjecanje u godini,  a kako se i radovi oko dvorane bliže kraju, upornost, želja i marljivi rad zasigurno dat će rezultata na slijedećim natjecanjima.