ISSF Prvenstvno Hrvatske za juniore

Sveti Juraj na Bregu bio je domaćin ovogodišnjeg Prvenstva Hrvatske za juniorske kategorije u disciplinama ISSF zračnog oružja.

Luka Jambreuš nastupio je u konkurenciji juniora  zračnom puškom otpucavši svoj osobni rekord od 611,2 kruga. Ovim rezultatom Luka Jambreuš plasirao se na četvrto mjesto nakon osnovnog meća ostvarivši plasman u finalno gađanje najboljih osam juniora hrvatske.

U finalu Luka Jambreuš nastavio je sa odličnim nastupom te je sa 203,5 krugova osvojio četvrto mjesto.

Čestitamo Luki na odličnom nastupu i rezultatu s obzirom da je ovo njemu prva sezona natjecanja u ovoj disciplii, prvo finale i osobni rekord.

ISSF Prvenstvno Hrvatske za seniore

Proteklog vikenda u Malinskoj je održano Prvenstvo Hrvatske za seniorske kategorije u discplinama ISSF zračnog oružja.

U konkurenciji seniorki zračnom puškom nastupila je Ivana Babić otpucavši 609,8 krugova i plasiravši se na jedanaesto mjesto.

Luka Jambreuš nastupio je u konkurenciji seniora zračnom puškom otpucavši 604,5 krugova i ostvarivši plasman na dvadeset drugo mjesto.

Luka jambreuš ugodno je iznenadio svojim nastupom i postignutim rezultatom s obzirom da je kadet i da mu je ovo prva natjecateljska sezona u ovoj disciplini. Kod Ivane Babić prvi nastup sa novom puškom pokazao je potrebu za dodatnim prilagodbama oružja.

 

Sa otpucanim 551 krugom Ivan Kolar plasirao se na dvadeset drugo mjesto, a Marin Mlinarić ostvario je plasman na četrdeseto mjesto sa 507 otpucanih krugova. U konkurenciji seniora zračnim pištojljem nastupili su Marin Mlnarić i Ivan Kolar. Rezultatom od 551 grugomna streljani u Čakovcu održano je Prvenstvo Hrvatske u serijskoj zračnoj pušci za juniorske i seniorske kategorije.