ISSF polufinale Kupa Hrvatske

Na streljani u Čakovcu održano je polufinale Kupa Hrvatske u gađanju ISSF zračnim oružjem za IV regiju.

U kategoriji seniora zračnom puškom nastupil su Zoran Koprek i Luka Jambreuš.

Zoran Koprek otpucao je 605, 8 krugova plasiravši se na četvrto mjesto, a Luka Jambreuš sa 601, 3 otpucana kruga zauzeo je sedmo mjesto u konkurenciji seniora.

Ivana Babić sa 611,0 otpucanih krugova plasirala se na drugo mjesto u konkurenciji seniorki zračnom puškom.

Marin Mlinarić nastupio je u konkurenciji seniora zračnim pištoljom ostvarvši plasman na dvanaesto mjesto sa 531 otpucanim krugom.

Pravo nastupa na finalu Kupa Hrvatske, u kojem učestvuje po trideset najboljih strijelaca po svakoj disciplini, ostvarili su Zoran Koprek i Luka Jambreuš u konkurenciji seniora zračnom puškom i Ivana Babić u konkurenciji seniorki zračnom puškom.

Završno kolo Lige Hrvatske

Na streljani u Čakovcu održano je završno kolo Lige Hrvatske serijskom zračnom puškom za sve kategorije. Strijelci S.Š.K. Podravke nastupili su u seniorskoj i juniorskoj kategoriji. Seniorska ekipa u sastavu Nikola Mehkek, Zoran Koprek i Tomislav Mesić u susret sa ekipom Duge Rese otpucala je 1046 krugova, a ekipa Duge Rese 1081 krug. Nakon posljednjeg kola seniori Podravke zauzeli su četvrto mjesto sa dvanaest bodova koliko je imala i trećeplasirana ekipa sisačke HVIDR-e , no seniori Podravke imali su manji broj ukupno otpucanih krugova.

Juniorska ekipa S.Š.K. Podravke u sastavu Luka Jambreuš, Ivan Leon Mesić i Ilan Blažek otpucala je 1031 krug protiv ekipe Karlovca koja je otpucala 1043. Kruga. Nakon posljednjeg kola juniori Podravke zauzeli su drugo mjesto sa ukupno šest bodova i 5270 otpucanih krugova. I u juniorskoj kategoriji ukupni broj krugova odlučivao je o plasmanu za drugo treće i četvrto mjesto.