Igre na ledu

17.12.2021 | Mala sportska škola

Draga djeco i roditelji,

već nekoliko godina zaredom Mala sportska škola pri Zajednici športskih udruga grada Koprivnice u suradnji sa gradskim dječjim vrtićima organizira „Igre na ledu“ za djecu predškolske dobi.

„Igre na ledu“ omišljene su kao škola klizanja sa nizom elementarnih i štafetnih igra prilagođenih djeci predškolskog i školskog uzrasta
Program „Igra na ledu“ odobren je od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja te Agencije za odgoj i obrazovanje.

„Igre na ledu“ za djecu predškolske dobi provoditi će se u vremenu od 27.12. do 31.12.2021., u jutarnjim satima. Nakon završenih upisa, djeca će biti podijeljena u 4 grupe prema godištu.

„Igre na ledu“ za djecu školske dobi provoditi će se u vremenu od 02.01 do 07.01.2022., u jutarnjim satima. Nakon završenih upisa, djeca će također biti podijeljena u 4 grupe prema godištu. Ukupno trajanje programa je pet sati ili pet dolazaka. Program obuke provoditi će diplomirani kineziolozi. Djeca na klizalište mogu donjeti vlastite klizaljke, a ukoliko ih nemaju, Mala sportska škola će organizirati besplatno iznajmljivanje klizaljka. Roditelji obuvaju djecu prilikom dolaska i izuvaju ih prilikom odlaska.

Obavezna oprema za učenje klizanja sastoji se od: klizaljka, skijaškog odjela, skijaških rukavica, kape i kacige (može ona za bicikl).

Upisi za sve dobne skupine provoditi će se od 17. do 23.12.2021.

Za upis je potrebno poslati ispunjenu upisnicu i potvrdu o izvršenom plaćanju članarine isključivo na e-mail adresu: malasportskaskola@gmail.com

Cijena škole klizanja iznosi 75,00 kn, uplate se vrše putem općih uplatnica na žiro račun Zajednice športskih udruga grada Koprivnice.

Svi potrebni dokumenti nalaze se ovdje:

 

VIDEO PROGLAŠENJA NAJUSPJEŠNIJIH SPORTAŠICA, SPORTAŠA I SPORTSKIH EKIPA GRADA KOPRIVNICE U 2019. GODINI

PROJEKTI ZAJEDNICE ŠPORTSKIH UDRUGA GRADA KOPRVNICE