Prošli je vikend na zagrebačkom hipodromu održano Finale Karoca GP serije u preponskom jahanju i Finale Karoca Dressage Cup-a. Koprivnički Galop team imao je svoje predstavnike u obje discipline.

Tomislav Kavur i Conquest of paradise su uspješno završili jedan parkur visine 0,80 cm i dva parkura visine 1 metar. Conquest of paradise je prvi put nastupio i na visini od 110 cm.

Ema Kolarek i njen Feud su, osim tri odlična nastupa u utakmicama preponskog jahanja na visini od 0,80 i 100 cm, prvi put u svojoj sportskoj karijeri nastupili i na utakmici A4 u dresurnom jahanju te za svoj nastup zaradili 57,75 %.

U utakmici dresurnog jahanja za mlade konje četverogodce «galopovci» su imali dva predstavnika- Jelenu Poljak i Borisa Tomića.Ovo je bio prvi natjecateljski nastup za Jelenu i njenu mladu kobilu Donatelu, koje su u ovoj utakmici dobile ocjenu od 63 %.

Najuspješniji natjecatelj Galop teama na ovom turniru svakako je Boris Tomić koji je ostvario odlične rezultate u obje discipline. Sa svojom kobilom Irish Rose završio je jedan parkur visine 1 metar bez kaznenih bodova, a jedan parkur visine 110 cm s jednom srušenom preponom. U utakmici dresurnog jahanja za mlade konje jahao je četverogodišnjeg Happy-a, grlo u vlasništvu Morane Torre, te sa visokom ocjenom od 72,80 % osvojio drugo mjesto.