Europsko prvenstvo

Natjecatelj Streljačkog športskog kluba „Podravka“, Luka Jambreuš, nastupao je na Europskom prvenstvu za Hrvatsku juniorsku reprezentaciju ostvarivši odlične rezultate. Valja napomenuti da je Luka Jambreuš sa nepunih šesnaest godina bio i najmlađi sudionik Europskog prvenstva.

U ekipnom juniorskom nastupu u disciplini malokalibarska puška trostav 3×40 nakon izuzetno uzbudljivih kvalifikacija Hrvatska reprezentacija ostvarila je plasman za finalno gađanje za treće i četvrto mjesto protiv reprezentacije Poljske.

U finalnom gađanju Luka Jambreuš odradio je fantastičan nastup u klečećem stavu, a Hrvatska juniorska reprezentacija osvojila je brončanu medalju.

U pojedinačnom natjecanju  u disciplini malokalibarske puške trostav 3×40, Luka Jambreuš, otpucao je svoj osobni rekord od 1150 krugova plasiravši se na osmo mjesto i ostvarivši plasman u finalno gađanje najboljih osam europskih juniora. U finalu Luka Jambreuš nastavio je sa odličnim nastupom plasiravši se na kraju na sedmo pojedinačno mjesto u Europi.

U disciplini zračne puške u ekipnom plasmanu juniorskih reprezentacija Luka Jambreuš je sa Hrvatskom reprezentacijom osvoji plasman u finalno natjecanje četri najbolje Europske reprezentacije.

Hrvatska juniorska reprezentacija osvojila je na kraju finalnog gađanja čevrto mjesto u Europi.

VIDEO PROGLAŠENJA NAJUSPJEŠNIJIH SPORTAŠICA, SPORTAŠA I SPORTSKIH EKIPA GRADA KOPRIVNICE U 2019. GODINI

PROJEKTI ZAJEDNICE ŠPORTSKIH UDRUGA GRADA KOPRVNICE