Protekloga vikenda sedmeročlana ekipa hrvačkog kluba Podravka pod vodstvom trenera Saše Šprema i Luke Mihalca nastupila je u Češkoj, mjestu Kladno na vrlo jakom međunarodnom hrvačkom turniru “Lidice Sokol CUP 2018”. U izuzetno jakoj konkurenciji 311 hrvača iz Češke, Slovačke, Belgije, Poljske, Njemačke, Danske i Hrvatske, Podravka je zabilježila odličan uspjeh osvojivši četiri medalje, dvije zlatnoga i dvije brončanoga sjaja.

U konkurenciji djevojčica rođenih 2005. godine, Lana Nogić je u kategoriji do 47 kilograma osvojila prvo mjesto pobijedivši uvjerljivo u dvije borbe. Do prvog mjesta, također vrlo uvjerljivo došao je i Josip Benko u kategoriji do 63 kilograma u kojoj je upisao četiri pobjede. Treće mjesto osvojio je Patrik Raknić u kategoriji do 43 kilograma. On je zabilježio dvije pobjede i jedan poraz. Isti omjer pobjeda i poraza imao je i Gabrijel Mijatović u kategoriji do 52 kilograma u kojoj je osvojio treće mjesto.  Na turniru odlično je hrvao Ivan Adžaga no njemu je medalja izbjegla za “dlaku”. Naime u kategoriji je do 52 kilograma ubilježio čak četiri pobjede, no dva poraza ovaj puta koštala su ga medalje. On je na kraju osvojio odlično četvrto mjesto. Valent Delimar, iako godištem pripada skupini starijih dječaka na turniru je nastupio u kategoriji do 57 kilograma, ali u uzrastu kadeta. Uz ozljedu prsta desne ruke, Valent je zabilježio jednu pobjedu i dva poraza te je tim omjerom ostao bez plasmana u kategoriji. Bez plasmana u kategoriji do 35 kilograma ostao je i Ivan Benko koji je izgubio u dvije borbe.

Osim sportskog djela, hrvačica, hrvači i treneri slobodno vrijeme iskoristili su za posjet prekrasnoga grada Praga, a u dolasku posječen je već tradicionalno šoping i zabavni Excalibur centar između granica Austrije i Češke.