Dolaskom proljeća  intenziviraju se i sve aktivnosti u Konjičkom klubu Galop team Koprivnica

U subotu 19.03. 2022. u prostoru kluba održana je redovna godišnja skupština Galop teama.Prema Izvješću o radu kluba u 2021. kojeg su podnijeli predsjednik kluba Krešimir Papac i sportski trener Tomislav Kavur, Galop team predstavljala su 4 jahača na 7 turnira u preponskom i dresurnom jahanju. Ukupno je odtvareno 35 startova u preponskim utakmicama visine od 0,60 cm do 120 cm, od čega 11 plasmana. Na Prvenstvu Hrvatske za amatere Tomislav Kavur je zauzeo 10.mjesto, a ekipno 4. Odrađeno je 1328 sati treninga sa svim dobnim skupinama i kategorijama jahača (od početnika do natjecatelja).  Skupštini su prisustvovali i Mišel Jakšić, gradonačelnik grada Koprivnice  te Ivan Derdić, načelnik Općine Peterenec.  U svojim obraćanjima članovima kluba istaknuli su kako se po broju članova,  uređenju sportskih terena te sportskim aktivnostima vidi kontinuiran rad i napredak kluba, kojeg će Grad Koprivnica i Općina Peteranec nastaviti podržavati. Zahvaljujući Općini Peteranec članovi kluba od sada mogu dolaziti na Ergelu Galop po dugo očekivanoj asfaltiranoj cesti, dovršenoj taman dan prije skupštine.

U ovoj sezoni Galop team će u srbnju  biti domaćin preponskog turnira te prvog dresurnog turnira na svom prostoru. Općenito, planirana se nastup 6 natjecatelja i 6 konja na 15 turnira u prpeonskom i dresurnom jahanju.

Prvi turnir ove sezone Tomislav Kavur i njegov All my memories odradili su odmah dan nakon skupštine, na finalu Batida zimskog kupa na zagrebačkom hipodromu. Parkur visine 0,80 cm završili su bez kaznenih bodova, a na visini 0,90 cm imali su jednu grešku, što je odličan rezultat nakon duže pauze mladog konja koji tek stječe svoja turnirska iskustva.

VIDEO PROGLAŠENJA NAJUSPJEŠNIJIH SPORTAŠA, SPORTAŠICA I SPORTSKIH EKIPA GRADA KOPRIVNICE U 2022. GODINI

PROJEKTI ZAJEDNICE ŠPORTSKIH UDRUGA GRADA KOPRVNICE