Ekipa kluba SRD 315 Sjeverozapad u sastavu Miroslav Popović, Marko Muhar,Darko Martinović i Božidar Kelin u subotu je već tradicionalno sudjelovala u treking utrci Zagorskim bregima,tocnije ,na treking utrci Mala Erpenja.

Svi članovi SRD 315 Sjeverozapad natjecali su se u težoj utrci, duljine 28 km. Staza je, kao i svake godine, vrhunski postavljena sa neizbježnim okrjepama na strateškim mjestima. Zagorski specijaliteti bili su prijeko potrebno osvježenje, s obzirom da je dan bio vruć i sparan. Bez obzira na klimatske uvjete,ekipa je junački odradila utrku i svi su utrku završili s vremenom 5:16:08. Nakon okrijepe odličnim gulašom od divljaci, uz sve pohvale organizatoru „KME-Kuburaška udruga Male Erpenje“ na predivnoj stazi i još boljem prijemu svih gostiju i nezaboravnom druženju,umorna i sretna i zadovoljna ekipa vratila se kućama na zasluženi odmor.
Mala Erpenja Trekk je utrka sportsko – rekreativnog karaktera. Na njoj već tradicionalno sudjeluju sportaši, rekreativci, obitelji, planinari i svi oni koji žele provesti ugodno vrijeme u prirodi u veselom ozračju. Prekrasni zeleni bregi, domaća hrana i vino te odlična organizacija svake godine privlači brojne avanturiste iz svih dijelova Hrvatske i susjednih država.

Start utrke je u Maloj Erpenji, pitoresknom selu u središtu Hrvatskog zagorja čije ime potječe iz mađarskog jezika (mađ. eper=jagoda) zbog brojnih posjeda jagoda na tom području u vrijeme mađarske vladavine.