01.12.2014. Športski plesni klub Koprivnica

Dana 29.11.2014.g. u Varaždinu  održano je  natjecanje, bodovni turnir u standardnim i latinsko-američkim sa  međunarodnim sadržajem. Na natjecanju sudjelovalo je 95 parova iz 27 kluba iz 3 zemlje, Slovenije,  Mađarske i Hrvatske a sudilo je 6 sudaca iz Hrvatske. U toj konkurenciji sudjelovao je i ŠPK ”Koprivnica” sa tri para i to sa Lukom  Udovičić-Gabrijelom Pavešić, Josipom Betlehem i Karlom Šmitlehner te Ivanom Komušanac i Gabrijelom Zagorščak.

Luka Udovičić- Gabrijela Pavešić  u obje plesne discipline u kategoriji ”mlađi osnovci D3”  osvojili su druga mjesta i srebrne medalje.

Ivan Komušanac-Gabrijela Zagorščak u kategoriji ”mlađi osnovci D2” u disciplini latinsko-američkih plesova osvojili su prvo mjesto i zlatnu medalju dok su u disciplini standardnih plesova bili treći i osvojili brončanu medalju.

Josip Betlehem i Karla Šmitlehner u disciplini standardnih plesova u kategoriji ”mlađa mladež D3” osvojili su 4 mjesto  dok su u disciplini latinsko-američkih plesova bili 7-mi.

To j e bio i zadnji turnir u ovoj godini, slijedeće natjecanje je državno prvenstvo u standardnim plesovima u siječnju slijedeće godine.

Plesni klub ”Koprivnica” poziva sve uzraste učenike u sportsku školu standardnih i latinsko-američkih plesova. Svi zainteresirani mogu se javiti na br.mob.092 176 74 66 ili utorkom, četvrtkom i petkom u malu dvoranu OŠ Antun Nemčić Gostovnski Koprivnica od 19,00 sati.