U Zagrebu je u subotu održan bodovni turnir u standardnim i latinsko-američkim plesovima sa međunarodnim sadržajem. U konkurenciji 108 plesnih parava, 23 kluba iz 3 države sudilo je sedam sudaca iz Hrvatske.

Na natjecanju je sudjelovao i ŠPK Koprivnica s dva para. U kategoriji osnovci Luka Udovičić i Gabriela Pavešić u standardnim plesovima bili su treći i osvojili su brončanu medalju i u latinsko-američkim plesovima bili su treći i osvojili brončanu medalju.

U kategoriji mlađa mladež Josip Betlehem i Karla Šmitlehner u standardnim plesovima bili su šesti dok su u latinsko-američkim plesovima bili drugi i osvojili srebrnu medalju.

Plesači ŠPK Koprivnica uspješni su bili i na nedavno održanom državnom prvenstvu u latino-američkim plesovima  u Osijeku. Na tom natjecanju sudjelovao je plesni par Gabrijela Zagorščak i Ivan Komušanec koji su u jakoj konkurenciji osvojili odlično šesto mjesto.

Sljedeće natjecanje je bodovni turnir u standardnim i latinsko-američkim plesovima koje će se održati u Križevcima 25. travnja.