Planina Ivančica proteklog je vikenda, osim redovitih rekreativaca i vikend izletnika, ugostila i drugi po redu “All Around Ivančica Vikend 2017”.

Trodnevna sportska trka sastoji se od tri različita sportska uspona na Ivanščicu, na tri različite staze. Svoju ljubav prema trčanju, biciklu, prirodi i sportu općenito pokazalo je 36 natjecatelja, od čega 31 muškarac i 5 žena. Za ukupni poredak zbrajala su se vremena svih uspona, a svi su natjecatelji odradili sva 3 uspona ispod 3 sata. Ukupnu pobjedu uzeli su Marko Gorički u muškoj i Vanja Bojanić u ženskoj konkureciji.

Prvoga dana, u petak 14. srpnja, održan je uspon 2,6km dugom planinarskom stazom “Konj” do Planinarskog doma na vrhu Ivanščice, koji je najbolje odgovarao Marku Goričkom u muškoj, te Vanji Bojanić u ženskoj konkurenciji.

Subota, 15. srpnja, bila je rezervirana za 8,3 km dugi biciklistički uspon cestom od izvora Žgano Vino do Planinarskog doma, u kojem je u muškoj konkureciji pobjedu opet odnio Marko Gorički, dok je u ženskoj konkurenciji dominirala Josipa Papec.

Dio natjecatelja iskoristio je subotnju noć za druženje uz vatru i kampiranje na vrhu.

Posljedni se dan, u nedjelju 16. srpnja, trčalo 5,3km dugom planinarskom stazom “Prekrižje”, koju su najbrže prošli Mladen Skeja kod muškaraca i Vanja Bojanić kod žena.

Troje prvoplasiranih u muškoj i ženskoj konkurenciji osvojilo je medalje, a organizator je sve natjecatelje sa uspješno završenim usponima nagradio  finišerskim majicama.