Na  5. „Noćnom špancirfest turniru“ u gađanju velikokalibarskim pištoljem i revolverom, održanom na streljani u Varaždinu, seniorska ekipa Streljačkog športskog kluba Podravka osvojila je drugo mjesto.

Sa 728 otpucanih krugova u disciplini velikokalibarskog pištolja seniorska ekipa S.Š.K.-Podravka u sastavu Boris Kovačić, Zoran Hemetek i Marin Mlinarić ostvarila je plasman na drugo mjesto. Prvo mjesto pripalo je ekipi streljačkog društva Mihovil iz Čakovca sa 761 otpucanim krugom, a treće mjesto sa 596 otpucanih krugova osvojila je ekipa streljačkog kluba Alzas iz Čakovca.

U pojedinačnom plasmanu u disciplini velikokalibarskog pištolja Boris Kovačić otpucao je 248 krugova ostvarivši plasman na peto mjesto , Zoran Hemetek sa 242 otpucana kruga plasirao se na šesto mjesto, a Marin Mlinarić je sa 238 otpucanih krugova zauzeo deveto mjesto.

U disciplini velikokalibarskog revolvera nastupio je u pojedinačnoj kategoriji Marin Mlinarić ostvarivši plasman na šesto mjesto sa 236 otpucanih krugova.